to znaczy ja znam jeden polski serwer, ale to jest lipa gram na takim fajnym serwerku angielskim lagów prawie wogóle nie ma gra się spoko i wszytsko OK
Lineage II, jest całkiem całkiem. Graficzka może być. Ogółem jest KOMERCYJNY. Mówię tak dla tego, że ja jestem fanką WoW'a. LII jest taki tylko do pogrania. Aczkolwiek to tylko moje zdanie.
a WoW to niby nie jest komercyjny ? ;] dobre sobie, wiesz ile kasy na nim zbijaja ? myslisz dlaczego on w ogole powstal ? Na pewno nie z dobrego serca tworcow
WoW nie jest komercyjny zapewniam cię . Warcraft zbił fortunę i zagościł na kompach tysięcy graczy. Taka gra jak WoW będzie rozszerzeniem jak nie poprostu dodatkiem do legendy........
I tu nie wiem z kim się zdodzić :? . Raczej WoW jest rzeczywiście bardziej komercyjny, ale co z tego skoro i tak jest lepszy. Jak sie robi coś lepszego, to czemu by przy okazji nie zbić z tego kasy :wink: ?
hmmmm
@atis - A co powiesz na to, ze wlasnie biorac pod uwage, ze swiat warcrafta jest legenda, to tworcy jada na niej jak moga ? po co zabijac kure znoszaca zlote jajka ? Btw, komercja objawia sie m.in. stopniem reklamy. A tej w przypadku WoW'a bylo co niemiara. Gdyby bylo tak jak mowisz, to np. robiliby go gracze-programisci dla siebie, a nie wielki koncern, co by nie bylo DLA KASY
Ja już siły nie mam się z nikim spierać, bo juz dużo się wycierpiałam, szczególnie w szkole z jakąś Czumakabrą, która grasuje u nas w lasach. Mówcie co chcecie......
Moze mimo wszystko wrocilibysmy do tematu Lineage 2? :mrgreen: Kto z was gra i na jakich serwach? Ja gram na noobwars.gr pod nickiem Devilus. Jak ktos gra na tym serwie to zawsze sie krece kolo miasta Nocnych Elfow. Aaa, jeszcze jedno pytanie: co lepiej wybrac - Assasina i potem Abbys Walkera czy Palus Knighta i potem Blade Dancera?