[Lineage II] Lineage 2
Gość_Guest*
to ktory patch mam sciagnac ze strony servera forgotten realms... http://67.18.151.74/index.php?action=files
No więc gram już od dłuższego czasu w tą gre i wypowiem sie co nieco na jej temat. Jest to jedyna gra ktora mnie tak wciągła, w soboty potrafie w nią grać od 10:00 do 23:00 z przerwami na jedzenie i załatwianie się Przedewszystkim zupełna nieliniowość, wspaniała grafika i oczywiscie sami żywi gracze (pełno polaków ). Gorąco polecam tą gre każdemu.
Witaj ! Zawsze miło przywitać nowego użytkownika, który napiszę więcej niż jeden post Mam nadzieje, że pozostaniesz z nami na dłużej
A wracając do tematu to akurat w mojej krótkiej karierze w Lineage 2 grałem na tym samym serwerze co pan RaZielus Przyjemnie sie grało, mili ludzie (służący pomocą dla "nowych") i ogólna kultura. Raz tylko spotkałem jednego lamera.
Niestety musiałem skończyć z tą grą (nawet w klanie byłem, który nie rozpadł się po 2 dniach co się chwali) z powodu okropnych lagów. Przyczyną była Neostrada 180 (czy jak to sie ona nazywa) - przy większej ilości ludzi gra stawała się niemożliwa. Hmmm.... ostatnio zmieniłem internet na szybszy, więc kto wie ? Może powrócę do gry.....
A wracając do tematu to akurat w mojej krótkiej karierze w Lineage 2 grałem na tym samym serwerze co pan RaZielus Przyjemnie sie grało, mili ludzie (służący pomocą dla "nowych") i ogólna kultura. Raz tylko spotkałem jednego lamera.
Niestety musiałem skończyć z tą grą (nawet w klanie byłem, który nie rozpadł się po 2 dniach co się chwali) z powodu okropnych lagów. Przyczyną była Neostrada 180 (czy jak to sie ona nazywa) - przy większej ilości ludzi gra stawała się niemożliwa. Hmmm.... ostatnio zmieniłem internet na szybszy, więc kto wie ? Może powrócę do gry.....
First - Witamy RaZielusa w świecie Aden... i GAME EXE of koz.
Hmm... To dziwne, Tokarze... Mam tę samą Neo i gra chodzi świetnie, przeszkodą jest tylko moja grafika i 512 ramu (to takie optimum w sumie...) :]
No i muszę się zabrać za dział, bo polowa tematów chyba jest już nieaktualna >.>
Hmm... To dziwne, Tokarze... Mam tę samą Neo i gra chodzi świetnie, przeszkodą jest tylko moja grafika i 512 ramu (to takie optimum w sumie...) :]
No i muszę się zabrać za dział, bo polowa tematów chyba jest już nieaktualna >.>
Moji koledzy graja na najwolniejszej neostradzie i problemy maja tylko w weekendowe wieczory, DevianT zmienil serwery na wydajniejsze teraz
Jest jeden problem - zostal wyczerpany limit zarejesrotwanych i konto zalozyc moga tylko Donatorzy, jesli chcesz to zamierzam z klanem wyslac im po ok 5$ od osoby listem, mozesz sie przylaczyc i wtedy uzyskasz status Donatora. Jesli ktos ma jakies Pytanie zwiazane z L2 to zapraszam do mnie, juz troszke o tej grze wiem
Jest jeden problem - zostal wyczerpany limit zarejesrotwanych i konto zalozyc moga tylko Donatorzy, jesli chcesz to zamierzam z klanem wyslac im po ok 5$ od osoby listem, mozesz sie przylaczyc
Cytat
RAM więcej niż 256
Echhh..... to mnie dobiło. Mam 256 ramu Trudno chyba sobie nie pogram A szkoda, bo gierka w istocie fajna i wciągająca. Cholera muszę w końcu dokupić trochę ramu, bo obecnie na wszystko jest potrzebne minimum 512..... Co za życie kiedyś dobry komputer starczył na dobre 5 lat, a teraz........
Finkregh, zależy jak chcesz grać. Ja z góry żadnej rasy/klasy nie polecam.. Z zasady Dark Elfy są słabe fizycznie (mało HP), silne mentalnie (najwięcej matk ze wszystkich ras), light elfy na odwrót, ludzie "powinni" być zbalansowani pomiędzy tymi dwoma rasami. Orki są wystarczalne same w sobie i na pvm woje tej rasy radzą sobie dobrze. Magowie/bufferzy orków wymagają nieco więcej pracy (od 50 lv samemu już gorzej). A krasnale? To rasa nastawiona na handel :] Ale trenić też trzeba, samemu można, ale w drużynie zawsze raźniej.
O pvp nie mówię, bo sama nie gram. Tylko pamiętaj, polub trochę tę postać którą grasz, a życzę wybrania takiej, z jaką będziesz czuł się pewnie.
O pvp nie mówię, bo sama nie gram. Tylko pamiętaj, polub trochę tę postać którą grasz, a życzę wybrania takiej, z jaką będziesz czuł się pewnie.