Powiedz co to moze Ci pomoge po dosc duzo grzebalem w plikach gry (jakies 3 dni), zeby mnie wiecej sie dowiedziec o co tam chodzi. Mialem jakies 15 roznych bledow przy uruchamianiu, eliminowalem kazdy po kolei :twisted: A jaki masz nick? I lvl?
NO CHYBA SIE WK...... ściągłem i przy wypakowywaniu wuskoczył mi jakiś błąd to go pominęłem....a potem przy instalacji wyskoczył mi katastrofalny błąd i co ja mam tera zrobić ...wypakować jeszcze raz????
już po fakcie....tak sie wnerwiłem że wywalałem wszystko co leciało na pulpicie( w tym L2 i coś jeszcze, rano oglądałem straty......a co do tego błędu pojawiał się on podczas wypakowywania....ściągne se jeszcze raz...
Gram od niedawna w L2 i cóz mogę rzec? Gra jest fajna, ładna grafika, duuuży świat i ogólnie wyrąbiscie. Szczególnie gdy gramy z jakims znajomym (tak jak ja).
atis ehhh : ) 16 poziom to nie jest az tak wysoko : ) ja kiedy odchodzilam z noobwars mialam tam jedna postac na 56 lvl ( abyss walker ) i druga na 28 ( spellhowler )
JA na Tiiiight miałam dwie postacie Spellhowler 48 i Blade Dancer 58 w B i C grade armorkach... Co z tego jak serwer upadł. Jakiś 16 lv nie powienien stanowić żadnego problemu na serwach z ratami 10 - 20x, a na takich lepiej się gra.
---------
Lady Noiro - jeślli kiedykolwiek będziesz miała okazję powrócić na RotFA, przemyśl to. Jest ten sam cyrk co na NoobWars. GM Kerce już odeszła po tym jak pan A włamał się na jej mail i czytał PM'y na forum...
no pieknie : ))) szkoda tylko ze niemoge narazie grac : / ale jak mi zrobia w koncu z tym netem to rzeczywiscie pomysle nad zmiana serwa w takim ukladzie : )
Ja mam narazie Dark Wizarda na 22 lvl a gram na serwerze Realm of the Furious Angels i jest spoko. Ludzie są mili, a świat jest piękny i ogromny. Troche jest upierdliwe, że stwory mogą cie gonić bardzo długo, ale da się żyć.