Użytkownik Lukikot dnia nie, 08 lip 2007 - 21:11 napisał
Witam, mam problem, chciałem awansować w gildii wojowników na opiekuna abym mógł dostawać nowe zlecenie ale nie mogę dostać awansu:/ Wszystkie zadania jakie moglem spełniłem, to pomyślałem, ze może mam nie odpowiednie doświadczenie. Sile i wytrzymałość powinienem mieć po 30 a mam ok. 60 i 50, potem dodatkowe umiejętności powinienem mieć jedna na 40 a dwie pozostałe ponad 10, wiec patrze: długie ostrze ok.60, ciężki pancerz ok. 55, tarcza ok 35. Wiec już wymogi spełniłem. Wiecie o co może chodzić?
[post="73769"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Musisz mieć współczynniki na 30 , jedną umiejętność na 40 i dwie na 10. Jakie zadania wykonałeś? (tzn. dla kogo?) Jeśli klikasz na "Awans" i pojawia się napis, że nie może Cię awansować to musisz udać się do kogoś innego (w domyśle wyżej w gildii), aby zdobyć promocję. Sprawdź dziennik zadań, czy na pewno wykonałeś każde zadanie.
===========
Użytkownik Lucyfer napisał
Witam. Mam maly devil.gif problem. Naleze do rodu Redoran i chce sobie rozbudowac twierdze. Jednak zeby to zrobic musze awansowac to oznacza wykonanie zadania dla Athyna Sarethiego (tak mi sie przynajmniej wydaje). Chodzi o przeprowadzenie pojedynku z Ondresem Nerano. Niestety zabilem go gdy kradlem klucz dla Habasi. Czy jest jakis sposob zeby go wskrzesic? Bo Sarethi nie przyjmuje do wiadomosci ze Nerano juz nie zyje.
Niestety. W Morrowind są zadania, które czasem się krzyżują i musisz wybrać - nie wykonasz tego zadania, gdyż nie ma tutaj takiego wskrzeszania. Pracując dla Rodu Redoran musiałbyś tylko go pobić by się poddał. Potem mógłbyś go zabić dla Habasi - teraz za późno. Jak masz tak daleki save to możesz wczytać.