Z tego co rozumiem, wychodzi na to iż nie może być zastosowany autosave który włącza się automatycznie podczas rest. Na twoim miejscu zobaczyłbym czy da się wyłączyć aytosave podczas snu albo w ogóle przeinstalować gre. A jak nie zadziała to zrobić formata kompa.
Ja mam problem ze znalezieniem Cmentarnych Jaskiń Urshilaku
Mógłby ktoś opisać dokładnie gdzie to jest? Albo przesłać screena mapy (z zaznaczoną pozycją)?
Z góry dzięki
Użytkownik Apocaliptic dnia pią, 01 lut 2008 - 22:24 napisał
Ja mam problem ze znalezieniem Cmentarnych Jaskiń Urshilaku
Mógłby ktoś opisać dokładnie gdzie to jest? Albo przesłać screena mapy (z zaznaczoną pozycją)?
Z góry dzięki
Dzięki wielkie
Po prostu ostatnio musiałem format dysku robić i save'y straciłem wszystkie (a przeszedłem już prawie wszystko )... Nawet na płytkę nagrałem każde, jakie posiadałem na kompie, ale do tego jeszcze... Zgubiłem to DVD //
Tak więc sfrustrowany koniecznością powtarzania wszystkiego od początku trochę za szybko próbuję coś znaleźć i zamiast dokładniej poszukać - to się tylko denerwuję
Pozdrawiam
Bardziej pytanie niż problem.
Po zabiciu Fyra wyskakuje napis, że "przepowiednia przerwana',"świat bez nadziei" itp.
PO wyleczeniu się ze spaczenia też mam taki komunikat! Czy mogę go olać? Bo poluję na fanty Fyra, więc potrzebuję go zabić, ale nie chce zamykać sobie szans na przejście gry...
Fyra nie bardzo można zabić - na pewno nie przed wyleczeniem ze spaczenia. Potem jednak może zginąć, bo się już nie przyda - pomimo komunikatu. Jednak lepiej dokończ główny quest i dopiero go zabij, bo nie ma przy sobie nic, co potem było by warte wysiłku.
Użytkownik Tamc. dnia nie, 11 maj 2008 - 19:48 napisał
W zasadzie jest to jaskinia, a znajduje się...
Gdzieś w obrębie tego czerwonego czegoś.
O ile mnie pamięć nie myli...
Może to Ci trochę pomoże.
Wiesz, ja to nigdy nie miałem problemu. Statkiem do Khuul i na nóżkach wzdłuż linii brzegu. Chwilkę po przejściu "z zieleni, na mrok" patrząc w prawo widać było drzwi do jaskini -> widać je stojąc na brzegu. Jeśli się nie mylę, idąc kawałek dalej brzegiem, na prawo będą jakieś ruiny -> mijając je, minąłeś jaskinię.
Czy można dostać list od Ocato i zostać arcymagiem, a potem jeszcze wyzwać Treboniusa na pojedynek?
Nie jestem pewien, aczkolwiek wątpię. Większość stron głosi, że masz do wyboru jedną ALBO drugą opcje. Tak więc wydaje się, że nie można zrobić najpierw jednego, a następnie drugiego.
Użytkownik Kresselack dnia pon, 23 cze 2008 - 11:59 napisał
Czy można dostać list od Ocato i zostać arcymagiem, a potem jeszcze wyzwać Treboniusa na pojedynek?
Raczej nie. Kiedyś jak grałem i zostałem bossem gildii ,i kiedy chciałem z nim walczyć to nie pojawiała się nawet taka opcja w dialogu (tylko znowu o pierdołach gadał ).
Ja bym go zabił, nawet nie dla przedmiotów, ale on jest jakiś denerwujący, cesarski i w ogóle, nie pasuje, a poza tym nie nubie jak w gildii tarasuje mi ktoś taki przejście.