Użytkownik aMorek dnia pon, 09 lip 2007 - 13:01 napisał
Dro'Sakhara to Khajjit który jest w kanałach mieszkalnych :] Przejrzyj wszystkie - jest ich chyba 6 :]
A ja mam dwa pytania:
Wykonuję zadania dla Rodu Redoran na Członka Rady: potrzebuję poparcie dwóch mistrzów: Minera Arobara i Garisa Ltaritha (czy jakoś tak). Arobar na wstępie mi odmówił więc poszedłem do Sarethiego, a on powiedział mi że pewnie jest opętany przez jakiegoś maga z Sadrith Mora. Udałem się tam i od mieszkańców dowiedziałem się że to Mistrz Neloth za tym stoi. Z tym że jak pytam jego (albo kogoś z Tel Nagi) dostaję tę samą odpowiedź: "Nie twój interes"! Próbowałem groźby, łapówki, zabicia ich wszystkich ale to nic nie dało! Co tutaj zrobic?
Natomiast Garis kazal mi znalezc dowody korupcji w Kopalni Caldera i zamnkac ja. Poszedlem tam i nic! Zdobylem notatki niewolnikow, zagrozilem szefowi kopalni (dal mi zreszta klucz do kufra jakiegos bubka ktory tez nic ciekawego nie ma). Co robic?
Z gory thx za odp :]
[post="73866"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Hmm...skoro już etatowo, to lećmy z tym koksem:)
Musisz uwolnić córkę
Arobara - w
Tel Naga. Tam za jedną z krat stoi
Nartise Arobar. Pogadaj z nią i każ iść ze sobą - teraz najgorsza część- wszyscy się na Ciebie rzucą. Musisz ich zabić, lub uciec z córką
Minera. Wyjdźcie z wieży i odprowadź swą towarzyszkę do przystani (na zachodzie). Potem po powrocie pogadaj z jej ojcem -
Arobara już masz.
Teraz
Garisa. Idź do
Caldery, do kopalni i wejdź do Strażnicy Kopalni. Tam leży
Niewolniczy klucz z Caldery. Bierz go i idź do Drugiego Baraku Niewolników. Daj klucz
Dahleenie, a ona uwolni resztę. Nie ma kto pracować, więc wydobycie nie będzie możliwe. Wracaj do
Garisa po nagrodę i poparcie.