Użytkownik Dalejdoichgardelwyrzanacic dnia czwartek, 6 marca 2014, 16:20 napisał
Kolega chyba nie rozumie, o co chodzi w cRPGach. Poradniki i kody zamieniają gry w szczelanki/siekanki
nie koniecznie. po prostu nie lubię się meczyć z grami. potem się okaże że czegoś nie zrobiłem, lub coś potrzebnego wypieprzyłem tudzież sprzedałem i kupa. albo od nowa albo gówno.
także poradnik potrzebny od zaraz - jak to Lubiczówna śpiewała xD
Cóż powiem tak, jak ci to nie zabiera radości odkrywania, to czemu nie, ale osobiście z poradnika korzystałem jedynie przy kolejnych próback ciężkich walk oraz w celu przypomnienia sobie jakiejś nazwy/czegoś innego. Zdania zaczynamy z jakiej litery? Jeszcze tu pewien kolega przyjdzie i Ci punkty wlepi .
Użytkownik Dalejdoichgardelwyrzanacic dnia sobota, 8 marca 2014, 11:42 napisał
Jak ja kiedyś grałem w NWN2 to mi się po 5-10 minut zapisywało .
No pewnie. Czasem się też zdarzało, że byłem tak zaaferowany kolejną potyczką, że byłem w stanie trzy razy zapisać co kilka sekund, by mieć pewność, że to nie koniec. Może dlatego często irytują mnie gry, gdy nie ma dowolności zapisu.
Użytkownik Dalejdoichgardelwyrzanacic dnia czwartek, 6 marca 2014, 21:21 napisał
Cóż powiem tak, jak ci to nie zabiera radości odkrywania, to czemu nie, ale osobiście z poradnika korzystałem jedynie przy kolejnych próback ciężkich walk oraz w celu przypomnienia sobie jakiejś nazwy/czegoś innego. Zdania zaczynamy z jakiej litery? Jeszcze tu pewien kolega przyjdzie i Ci punkty wlepi .
no nie odbiera. czemu ma odbierać?
inaczej bym wkur cały czas był bo czegoś tam zrobić nie mogę.