Użytkownik Tokar dnia wtorek, 19 kwietnia 2011, 22:16 napisał
No i ostatnia scena z Khalem Drogo również nie przypadła mi do gustu, to wyglądało tak jakby zgwałcił Daenerys
„Zawsze brał ją od tyłu,tak jak to robią wszyscy Dothrakowie , za co Dany była mu wdzięczna , ponieważ w ten sposób pan maż nie widział łez na jej twarzy, a ona mogła zatkać usta poduszkom, by stłumić okrzyki bólu. Kiedy kończył, zamykał zwykle oczy i zaczynał chrapać cicho. Dany leżała obok niego zbyt obolała żeby zasnąć”
„Którejś nocy zdecydowała że dłużej nie wytrzyma, raczej zabije się, niż…”
Użytkownik Tokar dnia środa, 20 kwietnia 2011, 18:48 napisał
Tutaj nie dość, że pan Mamoa się nie popisał, to jeszcze wyglądało to na typowy gwałt - ściągaj kieckę, nadstawiaj tyłek, a jak Ci się nie podoba, to i tak mam to gdzieś, bo już odsznurowałem portki.
Jesli to nie jest gwałt, to ja już nie wiem co nim jest
Najgorsze jest jednak, że mistrzu Martin uważa, że kobieta do gwałtu może przywyknąć, a nawet go polubić!!
„Nawet noce niosły ze sobą ulgę, a jeśli, a jeśli zdarzało się jej krzyknąć, kiedy Drago ją ujeżdżał, to nie zawsze był to okrzyk bólu”
I proszę, nie ma zespołu stresu pourazowego, ani zaburzeń w sferze seksualnej...gwałt bolesny, ale "pozytywny"
Serial jest świetny, ale książki Martina obfityja w tak wiele absurdalnych scenek, że cytatami zapełniłaby kilka stron, jak ktoś może pisać takie bzdury?