Demon
Ilość postów: 15146
Klasa: Demonolog
Kulący się w pół przeciwnik nie zdążył unieść ręki z mieczem by sparować pchnięcie.
Ale zdążył wyciągnąć drugą, wolną rękę.
Pchnięty Mocą nie odleciałeś daleko, bo ściana znajdowała się tuż tuż, ale uderzenie plecami w kamień również nie należało do przyjemnych, a twój przeciwnik zyskał cenne sekundy by odejść kilka kroków w tył i dojść do siebie oraz wyprostowanej sylwetki, mimo bólu.
Wojownik Mithrilu
Ilość postów: 1491
Klasa: Krasnolud
Oślepiam, a jeśli uda mi się oślepić to odskakuje w bok i zygzakiem biegne do celu.
Demon
Użyłeś techniki i postąpiłeś na przód, lecz tym razem nie było tak wesoło. Albo nie zdołałeś oślepić przeciwnika albo nie szczególnie się tym przejął, bo wraz z twoim zbliżaniem się do wroga w twoją stronę zbliża się rzucony świetlny miecz.
Wojownik Mithrilu
Odskakuje w bok, a jeśli miecz mnie nie trafi to ponownie oślepiam i idę zygzakiem do celu.
Demon
Odskoczyłeś i użyłeś techniki, odnosząc wrażenie, że tym razem zadziałała. W tej samej sekundzie przeciwnik użył techniki przyciągnięcia, ale nie wiedzieć czemu nie poczułeś jej na sobie.
Wojownik Mithrilu
Wyskakuje w góre i próbuje z powietrza zaatakować przeciwnika.
Demon
Gdy wybiłeś się w górę zrozumiałeś, że ten ruch uratował ci życie. Powracające ostrze przeciwnika przebiło powietrze dokładnie w tym miejscu, gdzie jeden oddech wcześniej znajdowały się twoje plecy. Zaatakowałeś potężnie z góry, przeciwnik w ostatniej chwili przyjął cios na poprzeczny blok, ale siła twojego uderzenia rzuciła go na jedno kolano, przyginając do ziemi.
Wojownik Mithrilu
Próbuje wbić przeciwnikowi miecz w głowe.
Demon
Udało ci się. Twoje ostrze zagłębiło się w... okrytej kapturem pustce, wypełniającej bezwładnie opadającą szatę.
Wojownik Mithrilu
Wyciągam miecz z głowy przeciwnika i sprawdzam czy żyje.
Demon
Już byłeś tuż przy walczących, już podnosiłeś miecz by zadać cios, gdy zupełnie znikąd pojawił się kolejny wróg, który zablokował twój cios zmierzający w oponenta Solusara. Wyglądało to tak, jakby mrok uformował się w jego sylwetkę, a w blasku skrzyżowanych ostrzy ujrzałeś własną twarz.
- Wiem! Saram, "zamień się" przeciwnikiem! - krzyknął Solusar
Wojownik Mithrilu
Krzycze:
-Jak ten gnój mnie blokuje.
Próbuje znowu kopnąć przeciwnika w jądra, a jeśli mi się uda to atakuje od tyłu przeciwnika Solusara.
Demon
Obaj, wymijając swoich przeciwników, zamieniliście się miejscami. Przez moment zastanowiłeś się, czy nie wyszedłeś gorzej na tej zamianie. Twój nowy przeciwnik zaprezentował ci morderczo szybką kombinację z Teräs Käsi. W ciągu sekundy musiałeś parować uderzenia - lewo góra, prawo dół - lewo góro, prawo dół - obrót - prawo, lewo na wysokości pasa.
Wojownik Mithrilu
Próbuje zablokować wszystkie uderzenia.