Wiktul

Więc znalazłeś? Brawo! Masz ciasteczko

Odpowiedz
Hmmm, myślę, że naczelny powinien to wiedzieć, oni taki rzeczy wiedzą. Pytanie to dość mnie ostatnio frapuje:

Co łączy kruka i sekretarzyk?
Odpowiedz
Myślę, że Wiktul może nie mieć pojęcia.

Sygnaturowy elementarz gifów awaryjnych - używać tylko w ekstremalnych przypadkach:

SPOILER

Jak masz w poście kaczeńcowyˆ dopisek, istnieje duża szansa, że jest on mojego autorstwa.

Odpowiedz
Mocno przerysowana, a zarazem mało wyrazista postać pytającego? Czy może pióra?
Odpowiedz
Ha! Wbrew pozorom ma to sens i w cale nie jest oderwane od rzeczywistości... ale, ale - zobaczmy czy Wiktul zna odpowiedź
Odpowiedz
Co z robisz z trzema głosami od osób, które chcą cię przytulić?
Znalazłem jedyne źródło i cel wszelkiej racji
Odpowiedz
Screenshot002.jpg

Pozwę ich! Normalnie pozwę! Nawet nie zapytali, chytrusy, czy wyrażam zgodę na wykorzystanie wizerunku, nie mówiąc o danych osobowych!!!
Odpowiedz
A jesteś pewien... że to nie Ty sam?

Może masz zwielokrotnioną osobowość, która płata Ci figle? Jeśli tak, to jedynym wyjściem jest
If you want something done, do it yourself! - Jean-Baptiste Emanuel Zorg, Piąty element

Więcej dowiesz się o człowieku po godzinie gry, niż po roku rozmowy - Platon, Zeus: Pan Olimpu

Odpowiedz
Wiciu, gramy w Path of Exile?

Zostaw to Diablo, to Diablo ssie. PoE jest jak D2 na nowej grafice. I za darmoszkę!

Sygnaturowy elementarz gifów awaryjnych - używać tylko w ekstremalnych przypadkach:

SPOILER

Jak masz w poście kaczeńcowyˆ dopisek, istnieje duża szansa, że jest on mojego autorstwa.

Odpowiedz

Cytat

Wiktul, grasz paladynem

To jest Wizard, ignorancie -_- W "D3" nie ma paladyna. Po co ja piszę te wszystkie newsy?
Odpowiedz
Powiedz nam lepiej co to za tajemne zaklęcie Przyzwanie dziewic do sypialni?

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
Nie, to akurat nie działa Czekam na patch, który wreszcie to poprawi.
Odpowiedz
Gnębi mnie "ostateczne" pytanie - dlatego też, zwracam się z nim do Ciebie, bo wiem, żeś jest fanem Dragon Ball i to nawet większym ode mnie. Kwestia jest następująca, który z tych dwóch wielkich wojowników wygrałby poniższe starcie. Załóżmy, że obydwaj dysponują podobną siłą i prędkością, różni ich jedynie technika walki. A więc - kto z tego starcia wyszedłby jako zwycięzca, a kto jako pokonany?
SPOILER
Odpowiedz
No cóż, iście 4Chanowe rozważania

A zatem - teoretycznie w każdym zestawieniu wygrywa Superek, bo jest, no nieśmiertelny i, no, niezniszczalny. Niby. To dość duży problem, ale przy założeniu, że ich BattlePower w optymalnych formach jest podobne, to Superek nie ma zbyt wiele do zaoferowania. Lasery z oczu? Pfff... Toż to Piccolo w tym celuje, raczej by tym nikogo nie zaskoczył. Super szybkość? Nooo, nie bardzo, bo raz, że Goku ma być tu co najmniej równie szybki, dwa, że potrafi się teleportować gdzie i kiedy chce (niemal) bez ograniczeń, a tego Superek z goła nie potrafi. Co więcej, Superek nie zna żadnych technik Ki, co sprawia, że albo non stop obrywałby falami, które dezintegrowałyby go molekularnie, a on - przez swą niezniszczalność - od razu by się składał do upchniętej w pończochę kupy, albo prowadziłby (nie)równą walkę bez rozstrzygnięcia.

Jednak sądzę, że koniec końców wygrałby Goku. Superek zbierał cięgi już od:
a) Lobo - ostatni Czernianin, antyteza Super-Głupka, równie niezniszczalny, bardziej skurwysyński i generalnie och-ach
b) Obcych (Alienów) - jakoś z tego wyszedł, ale z kwasem nie było tak wesoło
c) Batmana (!!!) - zarówno w pełni swej mrocznej, oldschoolowej formy, jak i od Bruce'a Wayne'a - emeryta... -_-
d) paru innych, znacznie bardziej żałosnych w swym wyglądzie lub usposobieniu indywiduuów. Kończyło się na tym, że każdy skądś tam wyciągał (zazwyczaj z tyłka) jakiś fragment kryptonitu i było niemal po sprawie. Sądzę, że taki Goku bez trudu zlokalizowałby takowy / chwycił Superka w żelazny uścisk i teleportował się z nim prosto na jakiś większy asteroido-odłomake Kryptona / zassałby w Genki Damę energię Kryptona i roztrzaskał Super-Głupka.

No. To teraz jestem prawie takim przykrasem, jak Ty
Odpowiedz
← Użytkownicy

Wiktul - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...