Ulubione lokacje w grach rpg
Mój ulubiony 'styl' lokacji to:
Zimowe północne lasy (37 głosów [19.68%])
Mroczne i ciemne puszcze (27 głosów [14.36%])
Tropikalna dżungla (13 głosów [6.91%])
Bezkresne pustynie i pustkowia (19 głosów [10.11%])
Labirynty, grobowce i ruiny (28 głosów [14.89%])
Miasta (40 głosów [21.28%])
Jaskinie (8 głosów [4.26%])
Tereny wulkaniczne (5 głosów [2.66%])
Moczary i bagna (11 głosów [5.85%])
Głosy oddane. Od razu napiszę że głosowałem na:
Labirynty, grobowce i ruiny- nie wyobrażam sobie gry bez grobowców ze skarbami i ruin z potworami. A co do labiryntów to mam mieszane uczucia.
Miasta- rpg bez miasta. Ciężkie sobie to wyobrazić.
Jaskinie- widzę że tylko ja zagłosowałem na tą kategorię. Do jaskiń... hmm... jestem już przyzwyczajony.
Moczary i bagna- takie lokacje są coraz częściej spotykane w grach rpg i wyglądają świetnie!
Trochę głosów oddałem, ale to jest w końcu ankieta wielokrotnego wyboru.
Labirynty, grobowce i ruiny- nie wyobrażam sobie gry bez grobowców ze skarbami i ruin z potworami. A co do labiryntów to mam mieszane uczucia.
Miasta- rpg bez miasta. Ciężkie sobie to wyobrazić.
Jaskinie- widzę że tylko ja zagłosowałem na tą kategorię. Do jaskiń... hmm... jestem już przyzwyczajony.
Moczary i bagna- takie lokacje są coraz częściej spotykane w grach rpg i wyglądają świetnie!
Trochę głosów oddałem, ale to jest w końcu ankieta wielokrotnego wyboru.
Ja najbardziej lubię miasta, nie lubię łazić po pustkowiach i innych niebezpiecznych miejscach, wole okradać domy , chociaż nie które pustkowia są naprawdę fajne , ale i tak wole łazić między masą morderców w mieście niż koło "miłych" zwierzątek .
Moźne, północne lasy na pierwszym miejscu u mnie: wiadomo, Srebrne Marchie, Dolina Lodowego Wichru, a i kapitalna wyspa Nordów z Morka. No i oczywiście mój ulubiony tekst z NWN: "Mroźna północ...". Klimat jak się patrzy. Miasta natomiast są oczywiście niezbędne w rpg. Karczmy, ciepła kąpiel i nieprzystojne uciechy...
Lasy. Wszelkiego rodzaju od mrocznych puszcz, przez tropikalną dżunglę, aż po zimowe ośnieżone lasy. Bo to piękne, urocze i takie inne od tego co widzę na codzień