Najbardziej lubię puszcze, lasy tropikalne (chociaż w Diablo 2 to dżungla zawsze mi się dłużyła), oraz górski zimowy klimacik. Właściwie to nic mi nie przeszkadza w grach RPG, ideałem by było, by każdy mógł być w miejscu które lubi, a nie przypominam sobie jak na teraz żadnych tytułów, które oferowałyby wszystkie możliwe klimaty.
Ulubione lokacje w grach rpg
Mój ulubiony 'styl' lokacji to:
Zimowe północne lasy (37 głosów [19.68%])
Mroczne i ciemne puszcze (27 głosów [14.36%])
Tropikalna dżungla (13 głosów [6.91%])
Bezkresne pustynie i pustkowia (19 głosów [10.11%])
Labirynty, grobowce i ruiny (28 głosów [14.89%])
Miasta (40 głosów [21.28%])
Jaskinie (8 głosów [4.26%])
Tereny wulkaniczne (5 głosów [2.66%])
Moczary i bagna (11 głosów [5.85%])
Najbardziej lubię zimowe północne lasy oraz grobowce i ruiny(labirynty nie wchodzą w grę,bo zawsze się w nich gubię).Grobowce i ruiny zawierają masę skarbów czekających tylko na mnie .A jeśli chodzi o te lasy to lubię się po nich szwendać i walczyć z różnymi odmianami monstrów oraz szukać tam masę ukrytych kryjówek zawierających różne niespodzianki.
A ja uwielbiam miasta - dużo kuców, z reguły spędzamy tam dużo czasu to i wyglądają ładnie. Najlepsze miasto wdłg. mnie było w Drakensangu:TDE.
Lubię też mroczne i ciemne puszcze - w czasie eksplorowania takich miejsc to aż dreszczyk przechodzi.
Jajne też są zimowe lasy północne - bohater w zimowym lesie, a ja w ciepłym domku Miła odmiana.
Lubię też mroczne i ciemne puszcze - w czasie eksplorowania takich miejsc to aż dreszczyk przechodzi.
Jajne też są zimowe lasy północne - bohater w zimowym lesie, a ja w ciepłym domku Miła odmiana.
Ja wybrałem:
Zimowe północne lasy - uwielbiam lodowe i śniegowe klimaty. Zima jest moją ulubioną porą roku i hmm... w takich klimatach jestem w swoim żywiole
Mroczne i ciemne puszcze - mają swój urok
Miasta - miasta też bardzo lubię, ale nie wszystkie. Najbardziej podobała mi się Wyzima z gry Wiedzmin.
Zimowe północne lasy - uwielbiam lodowe i śniegowe klimaty. Zima jest moją ulubioną porą roku i hmm... w takich klimatach jestem w swoim żywiole
Mroczne i ciemne puszcze - mają swój urok
Miasta - miasta też bardzo lubię, ale nie wszystkie. Najbardziej podobała mi się Wyzima z gry Wiedzmin.