<--Dla mnie najfajniejsze zadanie to było zabicie królowej pełzaczy
[GI] Najfajniejsze zadanie
Jednym z fajniejszych zadań było dla mnie :
dołączenie do Starego Obozu - głównie za pierwszym razem jak jeszcze nic nie wiedziałem....było długieeee i ciekawe.....a jaka radocha jak cieniem zostałem B)
dołączenie do Starego Obozu - głównie za pierwszym razem jak jeszcze nic nie wiedziałem....było długieeee i ciekawe.....a jaka radocha jak cieniem zostałem B)
I kolejne całkiem fajne zadanie :
Zdobyć recepturę dla Dextera , może nie dostajemy za to za dużo EXP ale wkońcu Dexter nas poprze a drugim powodem jest to że wkońcu mogę jakość dogryść temu cholernemu Kalomowi......jego receptura pojdzie w świat..........
Zdobyć recepturę dla Dextera , może nie dostajemy za to za dużo EXP ale wkońcu Dexter nas poprze a drugim powodem jest to że wkońcu mogę jakość dogryść temu cholernemu Kalomowi......jego receptura pojdzie w świat..........
dla mnie najlepsza misja to wydzielina z pełzaczy (szedłem w kopalni ble ble jestem przy kratach nagle wybiega miliion pełzaczy zabijają jwe przez kraty i nagle je otworzyłem ale naszczęście zabito pełzacze ta misja jest nawet troszke długa ale najlepsza nawalanka z matką pełzaczy z miecza to dłógo ale co innego z np.kuli ognia i innych a nakońcu triumfalny powrót .