[GII] Ulubiona Gildia
Która?
Najemik->Łowca Smoków (48 głosów [45.71%])
Strażnik->Paladyn (27 głosów [25.71%])
Nowicjusz->Mag Ognia (30 głosów [28.57%])
Najemnik -> Łowca Smoków. Wracają stare wspomnienia z GI, oraz uwielbienie dla jednej z postaci - Lee. Pozatym, ŁS jest raczej typowym wojownikiem. Dosyć prosto się go kreuje, a potem gra. Dla początkujących i dla tych co chcą grę przejść szybko, bez większych problemów. Co może być na dłuższą metę nudne. Oczywiście jest to moje osobiste zdanie i nie mam na celu urażenia nikogo.
Witam wszystkich najemników i łowców smoków też. Co wy wszyscy gadacie(oprócz naj. i łs), że paladyn jest lepszy od ŁS!!! Są wady i zalety tak jak i w ŁS !!!
MAGOWIE OGNIA Są NAJGORSI Z GRY I TO JEST UDOWODNIONE!!! :
1.MAJą SłABE ZBOJE
2.NIE POSłUGUJą SIę NICZYM NIż MAGIą
3.NIEZBYT CIEKAWE WYPEłNIANIE ZADAń
Łowca smoków jest lepszy od maga, ponieważ te ego armie ciemności rozkruszy w drobny mak, a bryłkę lodu może sobie wsadzić ... . i taka to cała prawda o magach ognia!!!
Łowca smoków jest "THE BEST", kto popiera niech na początku swojej rozmowy napisze: For SHADE
Dziękuję za wypowiedź !!!!
MAGOWIE OGNIA Są NAJGORSI Z GRY I TO JEST UDOWODNIONE!!! :
1.MAJą SłABE ZBOJE
2.NIE POSłUGUJą SIę NICZYM NIż MAGIą
3.NIEZBYT CIEKAWE WYPEłNIANIE ZADAń
Łowca smoków jest lepszy od maga, ponieważ te ego armie ciemności rozkruszy w drobny mak, a bryłkę lodu może sobie wsadzić ... . i taka to cała prawda o magach ognia!!!
Łowca smoków jest "THE BEST", kto popiera niech na początku swojej rozmowy napisze: For SHADE
Dziękuję za wypowiedź !!!!
Hmm, powiem tak:
Mag Ognia ma najgorsze zbroje, a raczej nie ma ich wogóle, ma szaty. Zwiększa to poziom trudności gry. Posługuje się magią oraz lekkimi, słabymi mieczami ponieważ jest magiem i to jego dziedzina. Jest w niej świetny i nic go nie przebije. A co do zadań, to jest zaledwie kilka innych zadań i to one mogą być najwyżej dziwne, a nie ich wypełnianie. Zresztą uważam, że zadania maga są dużo ciekawsze i trudniejsze niż Łowcy Smoków, ale to już moja opinia.
Akurat podałeś jedne z gorszych czarów maga. Bryły w ciągu gry użyłem może raz, Armii Ciemności wogóle. Używając Tchnienia Śmierci lub Świętego Pocisku mag powoduje, że Łowca nawet do niego nie dobiegnie. I taka jest cała prawda o nim.
Mag Ognia ma najgorsze zbroje, a raczej nie ma ich wogóle, ma szaty. Zwiększa to poziom trudności gry. Posługuje się magią oraz lekkimi, słabymi mieczami ponieważ jest magiem i to jego dziedzina. Jest w niej świetny i nic go nie przebije. A co do zadań, to jest zaledwie kilka innych zadań i to one mogą być najwyżej dziwne, a nie ich wypełnianie. Zresztą uważam, że zadania maga są dużo ciekawsze i trudniejsze niż Łowcy Smoków, ale to już moja opinia.
Cytat
Łowca smoków jest lepszy od maga, ponieważ te ego armie ciemności rozkruszy w drobny mak, a bryłkę lodu może sobie wsadzić ...
Akurat podałeś jedne z gorszych czarów maga. Bryły w ciągu gry użyłem może raz, Armii Ciemności wogóle. Używając Tchnienia Śmierci lub Świętego Pocisku mag powoduje, że Łowca nawet do niego nie dobiegnie. I taka jest cała prawda o nim.
Ja na najemnik-łowca smoków bo dużo tam kumpli i można mieć nieskończony lvl i kasy z rogami cieniostworow ( był chyba taki temat gdzieś tu ) I zbroje są najlepsze.
Macie rację Łowcy Smoków rządżą.
A co do ciebie:"Wojowniku ADANOSA" to jak top z tym levelem i kasą???
Takie granie to jest na miarę nieuczciwego?????/na miarę wykrytego błędu?
Sam nie wiem do czego zaliczyć ten trik. Sądzę raczej, że jest to błąd/sposób od twórców gy na zdobycie nejlepszych "sekretów" !!!
[Dodano po chwili]
Słuchaj ja miałem wała z w Dworze Irdorath przy przełącaniu przycisków wyskakują 2 Panów Cienia nie? i tu wał zabiłem ich i nic naciska jeszcze raz po kolei i znou\wu się pojawili, naciskan jeszcze w mieszany sposób i znowu oni. Myślałem, że fajnie duży lv będe miał, ale na dłuższą metę to jest kiepsko, bo jak ma mi się otworzyć krata skoro nic się nie dzieje po naciśnięciu przysisków ?!! . Po rozruchu gry było już normalni (grałem 1 raz i to Paladynem) !!!!
[Dodano po chwili]
Skoo nieskończony lv to jaki ty miałeś grając w taki sposób opisany przez ciebie??? i ile kasy miałeś???
A co do ciebie:"Wojowniku ADANOSA" to jak top z tym levelem i kasą???
Takie granie to jest na miarę nieuczciwego?????/na miarę wykrytego błędu?
Sam nie wiem do czego zaliczyć ten trik. Sądzę raczej, że jest to błąd/sposób od twórców gy na zdobycie nejlepszych "sekretów" !!!
[Dodano po chwili]
Słuchaj ja miałem wała z w Dworze Irdorath przy przełącaniu przycisków wyskakują 2 Panów Cienia nie? i tu wał zabiłem ich i nic naciska jeszcze raz po kolei i znou\wu się pojawili, naciskan jeszcze w mieszany sposób i znowu oni. Myślałem, że fajnie duży lv będe miał, ale na dłuższą metę to jest kiepsko, bo jak ma mi się otworzyć krata skoro nic się nie dzieje po naciśnięciu przysisków ?!! . Po rozruchu gry było już normalni (grałem 1 raz i to Paladynem) !!!!
[Dodano po chwili]
Użytkownik Wojownik ADANOSA dnia Sep 24 2006, 09:09 AM napisał
Ja na najemnik-łowca smoków bo dużo tam kumpli i można mieć nieskończony lvl i kasy z rogami cieniostworow ( był chyba taki temat gdzieś tu ) I zbroje som najlepsze.
[post="48536"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Skoo nieskończony lv to jaki ty miałeś grając w taki sposób opisany przez ciebie??? i ile kasy miałeś???
Hmm, po pewnym namyśle chyba strażnicy i paladyni. Lubię grać postaciami łączącymi maga z wojem i paladyn mi odpowiada najbardziej - runy+mieczyk.
Użytkownik Eventhrall dnia Mar 17 2007, 07:33 PM napisał
Lubię grać postaciami łączącymi maga z wojem i paladyn mi odpowiada najbardziej - runy+mieczyk.
[post="56362"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
A ja nie lubię takich postaci - bo wtedy uczysz się trochę tego i trochę tego, i w końcu w niczym nie jesteś naprawdę dobry Ale nie ingeruję w twój gust