[GII] Ulubiona Gildia
Która?
Najemik->Łowca Smoków (48 głosów [45.71%])
Strażnik->Paladyn (27 głosów [25.71%])
Nowicjusz->Mag Ognia (30 głosów [28.57%])
nie ma co qurnik mag jest dobry trzeba to przyznac ale ŁS to są debeściaki super goście wolał bym łowców trolli ale to szczeguł zresztą ja do magów nic nie mam tylko do straży mówią że trzeba zniszczyć najemników bo to bandyci a w zeczywistości kto jest bandytąoni sami
Klasztor Magów - to mi sie najbardziej podoba -ich szanuje każdy, u nich jest extra klimat , są w "zameczku " w pięknej okolicy z dala od innych.....no i to w końcu magowie..... B)
Bo łowcy smoków to nie wychowane dziady hehehe. I tak najbardziej mnie wkurza Onar.
Jeszcze jedną gildię bardzo lubię - paladyni - są też szanowani , mają extra zbroje , bardzo mi się te ich zbroje podobają , fajne miecze i zadania.
I wogóle fajnie się wygląda spacerując takim rerzem .
Jeszcze jedną gildię bardzo lubię - paladyni - są też szanowani , mają extra zbroje , bardzo mi się te ich zbroje podobają , fajne miecze i zadania.
I wogóle fajnie się wygląda spacerując takim rerzem .
Widzę, że u was pojawiaja się zapędy do rywalizacji... nie martwcie się już za niedługo wasze pragnienie spełnią się! Mam zamiar stworzyć w Fan Clubie Gothic trzy gildie: Najemników, Magów i Paladynów Gildie te będą oczywiście ze sobą rywalizować w rozmaitych konkursach [to co tygryski kochają najbardziej] Bliższych szczegółów dowiecie się już niebawem...
Co do topicu to mojimi ulubionymi gildiami są palowie [myślcie se co chcecie] i magowie. Łowcy niestety na samym końcu... [zwróćcie uwage na, to że pal jest o to lepszy od łowcy, że jest tak samo silny fizycznie jak on, a jest przy okazji wojowniko-magiem, ma runy! Łowca nie więc... uwagi?]
Co do topicu to mojimi ulubionymi gildiami są palowie [myślcie se co chcecie] i magowie. Łowcy niestety na samym końcu... [zwróćcie uwage na, to że pal jest o to lepszy od łowcy, że jest tak samo silny fizycznie jak on, a jest przy okazji wojowniko-magiem, ma runy! Łowca nie więc... uwagi?]
MAG?! ŁS?! eeee, jasne. zalży od wielu czynników: odległość, poziom, czary. jeśli na okręgu 30 metrów, na poziomach 40, magia krąg 6 a ŁS wielkie magiczne ostrze na smoki i kusza ŁS, to wygra ŁS - nawet jeśli staliby inaczej, to i tak łowca wygra - będzie psuł magowi czary z kuszy
ja tam lubię ścieżkę strażnika - paladyna, co nie oznacza, że nigdy nie robułem zadan dla najemnika. Zanim wsapiłem do straży wykoneywałem wszystkie zadania jakie tylko mogłem tj. zadania dla najemników również. magów nie lubie bo od magii wole solidny miecz... Wyjątek: runy paladyna