[GII] Ulubiona Gildia
Która?
Najemik->Łowca Smoków (48 głosów [45.71%])
Strażnik->Paladyn (27 głosów [25.71%])
Nowicjusz->Mag Ognia (30 głosów [28.57%])
wolę magów bo ŁS grałem 8razy , palem 1raz i magiem1raz , amag mi sie the best spodobał i już . i w ogóle , kto powiedział , że mag nie może nim zostanie magiem miec 90siły i 60% obu broni , a? właśnie . To duzo pn/ln schodzi , ale trudno , potem mag ze smoczą zgubą , jakimś dobrym łukiem / kuszą , dobre runy i WYMIATA
Mag jest najlepszy, Ma runy, i fajnie wyglądające szaty, Fajnie jest nim zostawać, w klasztorze nic ci nie grozi, a pozatym ma runy, ktore zadają nawet 400 obrazen - dwa razy i po lowcy.
Fajne są efekty czarów i mozna duzo potworów wybić w 1 rozdziale (wybiłęm wszytskie orócz Pełzaczy i szkieletów itp.)
W pierwzszym rozdziale wybiłęm wszytskie cieniostwory i trolle, zdobyłęm smoczą zgubę.
A w trzecim, juz ze zniszczeniem ozywienca, wybiłem wszystkie potwory w Khorinis (wyspa)
Fajne są efekty czarów i mozna duzo potworów wybić w 1 rozdziale (wybiłęm wszytskie orócz Pełzaczy i szkieletów itp.)
W pierwzszym rozdziale wybiłęm wszytskie cieniostwory i trolle, zdobyłęm smoczą zgubę.
A w trzecim, juz ze zniszczeniem ozywienca, wybiłem wszystkie potwory w Khorinis (wyspa)
magami się przechodzi w pożo paladynami tez ale ciągle uważam że to nadęte dupoki najlepiej farmą i zgadzam się ciągle z tymi co tak uważają :ph34r:
Hmm...trochę stary topic, ale ok, lubię grać strażnikiem ,a potem Palladynem...powody czary i broń czego więcej...
W Pełni popieram twórce tematu tylko ten Sylvio i reszta no ale w końce są chłopcy do bicia. Najemnicy są najlepszą gildią według mnie a jako Łowca Smoków jest fajniej chwalic się tym tytułum niż paladynem czy arcymagiem.
Paladyni w g2 są zadufani w sobie, zuchwali i fałszywi, dlaczego przypisują sobie wszystkie zasługi bezimiennego ? Czy to jest chwalebne ? Tak maja statek i co z tego skoro go tracą , nie potrafią sobie poradzić ze smokami ani nawet z durnymi orkami, nie wspominając juz o bandytach, siedzą sobie w mieście na swoich świętych tyłkach i guzik robią. Paladyni najbardziej szanowani w mieście ? Chyba ci sie pomyliło coś, bo najbardziej szanowanymi postaciami są magowie ognia i wody, co zrobią paladyni magowi, który rząda wejścia na ich statek ? GUZIK. Co zrobią magowi, który rząda wejścia do górnego miasta oraz do przywódcy tych leniwych paladynów ? GUZIK. Wszyscy paladyni czuja lęk i szacunek do magów ognia. Jak to powiedział jeden paladyn w grze, sprzeciwić sie magowi ognia to sprzeciwić sie woli Innosa I moim zdaniem magowie to najfajniejsza gildia w grze. Grałam wszystkimi 3 gildiami i paladynami mi się grało najgorzej, to taka swoista mieszanka maga z łowcą smoków z czego nie wyszło nic dobrego bo paladyn zarówno kiepsko walczy jak i ma kiepskie czary (no może z wyjątkiem najlepszej paladyńskiej runy, którą sie znajduje w dworze irdorath), natomiast co sie tyczy łowcy smoków to tez mi sie super nim grało (kusza + miecz jednoręczny rox , ma najlepszy pancerz w grze oraz miecz z najsilniejszym atakiem (przynajmniej w g2 bo nie wiem jak jest w nocy kruka). Ale jak dla mnie najodpowiedniejsza kasta są magowie ognia