[NWN2:MZ] [Neverwinter Nights 2: Maska Zdrajcy] Recenzja
Ale NWN to nie jest gra, w której liczy się prędkość jej ukończenia! To jest rasowy cRPG! A w takich liczy się czas spędzony nad tytułem, przemyślane, spokojne decyzje. Jak będę chciała zastrzyk adrenaliny to sięgnę po Hellgate: London. Tam to jest zastrzyk adrenaliny jak ci coś wyskoczy zza rogu obleśnego korytarza...
W końcu zakupiłem ten dodatek (wcześnie XD) i już po pierwszych minutach gry wiedziałem, co jest moim kolejnym celem. Przejść całą grę.
I zanim wrócę do gry mam pytanie: zaczynając grę w dodatek można wybrać postać. Niestety wśród tych wszystkich wojowników, czarodziejów, łotrzyków, itd. nie było mojego bohatera z podstawki.
Czy ktoś wie od czego to zależy? Z chęcią bym kontynuował przygodę moim "starym znajomym".
I zanim wrócę do gry mam pytanie: zaczynając grę w dodatek można wybrać postać. Niestety wśród tych wszystkich wojowników, czarodziejów, łotrzyków, itd. nie było mojego bohatera z podstawki.
Czy ktoś wie od czego to zależy? Z chęcią bym kontynuował przygodę moim "starym znajomym".