Magiczną rudę można znaleźć w jaskini na wybrzeżu za farmą Bremara. Jest tam ork zwiadowca. Potrzebny będzie kilof.
Cytat
grywam sobiem magiem i potrzebuje znalezc: wiedze magiczna krag trzeci tom I, pozostale juz mam. wie moze ktos, gdzie znjade badz kupie ja. aktualnie jestem w 3cim rozdziale
Niestety, ale trzeci krąg można najwcześniej skompletować dopiero w IV rozdziale, a czwarty krąg w V rozdziale.
Cytat
misja mały upominek
przy starym mieście zaczepił mnie południowec który zlecił mi abym zostawił skrzynkę przy łóżku w hotelu. Następnie za misję dostajemy skórzany mieszek i mamy sprawdzić co jest w środku. W środku jest 100golda i eliksir życia. Po wypicu eliksiru umieram automatycznie. Jak zakończyć to zadanie ?
Musisz przeczytać od niego wiadomość. Była w sakwie, więc pewnie nawet nie wiesz, że masz ją w ekwipunku. A mikstura to trucizna, koleś po prostu chciał się nas pozbyć.
Cytat
mam problem z przemianą w chrząszcza w 5 rozdziale w misji z deszczu pod rynne, przechodze przez dziurę ale za nic nie moge powrócić do pierwotnej postaci, a gdy zaznaczę alembik to już nawet ruszyć sie nie moge, ponowna instalacja gry nie pomogła
Naciśnięcie klawisza enter nie działa?
Cytat
Hej gdzie jest runa w twierdzy Vardhal prosze
Z tego co pamiętam, to chyba w wieży na lewo od głównej bramy.