Sprzymierzeniec Smoków
Ilość postów: 529
Klasa: Mroczny Rycerz
To jest normalne. Na 5 levelu to on ma ze 100 punktów życia. Zupa rybna leczy chyba ze 40 hp, a esencja lecznicza przywraca 20 % ze 100 czyli 20 hp. Jak będziesz miał 200 punktów życia to przywróci ci 40 hp, itd. Nie widzę tu nic frustrującego, po prostu na początku nie opłaca się używać mikstur i lepiej jest leczyć się jedzeniem.
Gość_bmarvinb to nie dla mnie*
Aha jaki ja ślepy jestem. Runa teleportacji była w komnacie po lewej przed wejściem do twierdzy Vardhal xd
Gość_Morh*
Czy posągi Innosa zapewniają jedynie premię do życia po złożeniu ofiary? Jestem w 3 rozdziale i jestem łowcą gildii Araxos, a nadal dostaję jedynie 10HP. Dostał ktoś premię do zręczności albo siły tak jak w Gothic 2 NK?
Gość_Liraws*
Musisz poczekac aż do momentu w którym cortez wróci od dużego bena w tym momencie pozwoli ci do niego wejść na góre wartownik . Wejscie znajduje się za szykfansem tam gdzie jest barman.
Gość_Krystek*
Witam wszystkich!
Mam pytanie. Gdzie znajdę nauczyciela SIŁY, który podniesie mój poziom siły na ponad 80?
Gość_Marcinek*
Witam, gdzie są krzykacze lichwiarza w mieście? Nie ma u mnie ani uchodzców(już) ani krzykaczy, byli chyba w 4 rozdziale, teraz cisza?
Gość_Somsiad*
W misji "po nitce do kłębka" Jestem już po znalezieniu Jona, zabraniu z jego ciała wszystkiego, przeczytaniu szyfru, przeczytaniu mapy, byłem u Helgi że muszę iść do kartografa, byłem u Bradlocka który mnie nie chce wpuścić do Volkera i nie mam pojęcia co teraz zrobić. Pomocy...
Gość_Krystek*
Witam wszystkich!
Mam pytanie. Gdzie znajdę nauczyciela SIŁY, który podniesie mój poziom siły na ponad 80?
Sprzymierzeniec Smoków
Na pewno byłeś u właściwej osoby? Chodzi o kartografa który ma swój sklep obok świątyni Adanosa w mieście.
Sprzymierzeniec Smoków
Zadanie pojawia się po tym jak zostawiasz mapę u kartografa. Dostaniesz wiadomość, że masz iść do Lorenzo, albo do Roderica (tak myślę, o ile ktoś gra jako strażnik). Ty w ogóle nie miałeś takiej opcji dialogowej kiedy z nim rozmawiałeś? A masz tą mapę przy sobie? Nazywa się "zakrwawiona mapa".