Gość_Morh*
Czy opłaca się przeznaczyć 10PN na najwyższy poziom kradzieży kieszonkowej? Tzn. czy można zdobyć jakieś przedmioty, których nie można dostać nigdzie indziej lub takie co dają stałą premię do statystyk?
Gość_MRrOzZU*
Witam, mam problem z ukończeniem misji w której mam się spotkać z Kesselem i innymi członkami Wodnego kręgu w chacie nad rzeką w pobliżu winnicy Valeriego (czy jakoś tak...). Problem polega na tym że przy natknięciu się na drugą grupę najemników Volkera, Kessel zatrzymuje się przed nimi i nie odpala się żaden dialog. Kessel po prostu stoi jak wryty, wpatrzony w Marvina i nie jest w stanie zacząć dialogu. Nie wiem jak rozwiązać ten problem. (restart gry ani wczytanie ponownie zapisu nic nie zmienia).
Gość_TajgerBonzO*
Siemanko , Rozdział 5 , Krew o wino , Panowie gdzie dokładnie znajduję się miejsce pobytu tych renegatów ? Dzięki z góry i pozdrawiam
Gość_Tak pytam*
Gdzie w pierwszym rodziale idzie znaleźć fajną broń. Która po prostu sobie leży.
Gość_Gość_Myśliwy*
Hej ja również mam problem z questem dla konesera tyle że u mnie
zepsute wino zniknęło z ekwipunku, na pewno go nie użyłem chyba że gra sama go użyła do przepisu na gulasz w winie. Pytanie czy można jakoś zdobyć to zepsute wino?
Gość_Maciej G bo rodo*
Miał ktoś z was taki bug że mu poginely postacie z gry.? W moim przypadku ważne postacie Matey i Frida plus paru strażników
Gość_Powodzianin*
Witam mam problem z misją ,,starzy znajomi'' mianowicie wszystkich których npc miałem spotkać leżą zabici i ani nic nie da się znaleźć ani przejść gry a szkoda mi 7h cofac sie do tylu pozdro
Gość_Erykov*
Wie ktoś może gdzie mogę kupić dom w mieście ? Wiem, że sprzedawał go bodajże marynarz, ale odmówił i od tamtej pory nie mogę go znaleźć. A z tego co wiem to dom jest potrzebny żeby dostać się do starego miasta .
Gość_Kulikoss*
mam problem z przemianą w chrząszcza w 5 rozdziale w misji z deszczu pod rynne, przechodze przez dziurę ale za nic nie moge powrócić do pierwotnej postaci, a gdy zaznaczę alembik to już nawet ruszyć sie nie moge, ponowna instalacja gry nie pomogła
Gość_Marwin*
Hej, mam problem z questem "W cichej mgle". Zalatwilem miejsce, wino i muzyke i nie mam zadnych opcji dialogowych u zadnej z postaci. Prosze o pomoc.
Gość_bmarvinb to nie dla mnie*
Hej gdzie jest runa w twierdzy Vardhal prosze
Gość_Greku*
Witam jaki rzadki surowiec kowal potrzebuje by mnie zatrudnic jako czladnik ?