[Archiwalny] Sugestie, Propozycje
To mi nie wyglada na konkurs, ale raczej na plebiscyt. Jesli znajdzie sie ktos chetny by prowadzic tego typu przedsiewziecie zapraszam do mnie, nie powinno byc problemow z realizacja.
Co do samej idei konkursow, moglibysmy dodatkowo zorganizowac turnieje wiedzy o grach RPG w ktorych to rywalizowaly by ze soba klany. Jednego tygodnia oglosilibysmy tydzien Gothica, w nastepny termin sprobowalismy z jeszcze inna gra. Klan sam wybieralby kto ma go reprezentowac. Co do samych regul za wzor posluzylby wybrany teletuniej telewizyjny. Co o tym myslicie ? :>
Co do samej idei konkursow, moglibysmy dodatkowo zorganizowac turnieje wiedzy o grach RPG w ktorych to rywalizowaly by ze soba klany. Jednego tygodnia oglosilibysmy tydzien Gothica, w nastepny termin sprobowalismy z jeszcze inna gra. Klan sam wybieralby kto ma go reprezentowac. Co do samych regul za wzor posluzylby wybrany teletuniej telewizyjny. Co o tym myslicie ? :>
Ba, jak więcej ludzi wyrazi chęć z tym plebiscytem (bo moje pomysły z "Która Ładniejsza ?" i ze "Sportem" nie cieszą się popularnością) to ja mogę poprowadzić takie cuś(to nie jest problem)...... więc piszcie co o tym sądzicie.
A co do konkursów hmmmm................... jestem jak najbardziej za, tylko jakby miała wyglądać relizacja (jakiś chat ?) i czy by się ludzią chciało
A co do konkursów hmmmm................... jestem jak najbardziej za, tylko jakby miała wyglądać relizacja (jakiś chat ?) i czy by się ludzią chciało
Użytkownik Slade napisał
To mi nie wyglada na konkurs, ale raczej na plebiscyt. Jesli znajdzie sie ktos chetny by prowadzic tego typu przedsiewziecie zapraszam do mnie, nie powinno byc problemow z realizacja.
Tu w obu przypadkach macie moje poparcie . A przypadku konkursu mógłbym pomyśleć nad jakimis pytaniami np. z NwN .
Spokojnie, spokojnie, cieszy mnie wasz zapał trzeba jednak odpowiednio to wykorzystac. Na pierwszy ogien niech pojdzie ten forumowy plebiscyt, malo w nim do zrobienia jedyny problem polega na utworzeniu odpowiednich kategorii no i niezapominajmy o o zacheceniu ludzi do glosowania. Co do konkursu wewnatrzklanowego trzeba jeszcze nad tym pomyslec, to dosc zlozony projekt, a jak raz nie wyjdzie, potem bedzie o wiele trudniej, W najblizszym czasie spodziewajcie sie utworzenia odpowiedniego topica na forum ogolnym miedzyklanowym. To by bylo na tyle.
No więc, ja miałam tam niegdyś moda... zdaje się całkiem niedawno... nie robi się tam dużo, bo wiadomo, twórczość własna, jej treść nie podlega zbytnio poprawom, starałam się tylko utrzymać porządek wizualny... Ale coś od jakiegoś czasu nie mogę Wychodzi na to że mogę moderować tylko własną galerię. Reszta?... huh, nie wiem. Zresztą... Co masz konkretnie na myśli? Natłok tematów?