Użytkownik Ekhtelion dnia Jun 5 2005, 05:37 PM napisał
Parę moich propozycji.
1. Galeria avatarów. Deunan i Selena odwaliły kawał dobrej roboty tworząc avki ale wydaje mi się, że większość nowych userów po prostu przez długi czas ich nie znajdzie. Proponuje stworzyć osobną galerię do której byłby dostęp z profilu (jakiś guziczek odsyłający albo pokazujący menu avkami do wyboru). Bo tak dziewczyny się narobiły a w sumie nie ma z tego dużego pożytku. A z resztą niech się same wypowiedzą co o tym myślą.
2.Odnosze wrażenie, ze powstało zbyt wiele subforów . Po załadowaniu można uzyskać małego oczopląsu. Proponuje
a)subforum Nox wrzucić do inne crpgi.
b)dodać tematy o NWN2 i KOtoRku 2
c)subforum earthdawn, cp 2020, warhammera do inne rpgi
d)ragnarok, ultima, neocron do inne mmrpgi
e)kasacja go'shien aiel
f)kasacja bractwa magicznych kręgów, khorinis, górniczej doliny
g)połączenie tematów gameexe i forum
h)podział OT (nie musi być na głównej stronie, moze byc w formi subfor) na :hardware&software, pogaduszki, humor
i) "Karty , książki i inne": wg. mnie warhammera można przenieść do innych rpgów, gry karciane połączyć z LoTr z głównej, dodać temat do dyskusji o fantasy(bo taka np. dyskusja o rasach kilku nie pasuje mi do OT), wyrzucić cały dział na główną. cześć rzeczy z OT będzie można tam wtedy wrzucić.
j)w sumie można by też zdjąć z głównej ID i wrzucić do inne rpgi jako subforum. Chyba nie będzie III części więc to forum w sumie jest już martwe i będzie tylko służyć dyskusjom ludzi którzy sobie do tej gry wracają.
Uff, jednak mi się alfabet nie skończył. Chcę tylko zauważyć, że to co tu wypisałem ,ma na celu dobro gameexe i proszę mi się tu nie dopatrywać jakiś osobistych wycieczek. Prosiłbym by wypowiedzieli się jacyć admini (i nie w stylu, "pomyśle" lub "zobaczymy")
[post="32867"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Ad. 1: Z związku z tym prace już trwają
Ad. 2:
a)Zrobione
b)Zrobione
c)Zrobione
d)Zrobione oprócz Ultimy
e)Na razie nie mogę
f)Tak samo jak wyżej
g)Zrobione
h)Zrobione
i)Zrobione
j)Z tym na razie się wstrzymujemy
Co do shouta to coś trzeba wymyśleć bo dziwne, działa, działa i nie działa...