[Archiwalny] Sugestie, Propozycje
Masz racje Deunan z tą dyscypliną... ale jak powstał regulamin to zaraz było, że jest głupi, ze ogranicza SB i takie tam. A tu znowu nie chodzi oto by teraz rozdawać warny, kasować co chwila wpisy w sb i sie z każdym kłócić. A kanał na ircu... hmm. Jeśli ciągle nie można wymóc na userach by pogaduszki załatwiali na gg i pm'ach to nie wiem czy idea irca coś zmieni. Ale moze warto sprobować. Tak czy owak decyzja należy do zarządu.
E D I T
W sumie to chyba można by przenieść chat ze stronki na forum. Tylko pozostaje kwestia "pozostawania" wpisów. Żeby ktoś jak go nie było pare dni mógł wejść i poczytać to co go mineło (a chyba ten chat takiej funkcji nie ma).
E D I T
W sumie to chyba można by przenieść chat ze stronki na forum. Tylko pozostaje kwestia "pozostawania" wpisów. Żeby ktoś jak go nie było pare dni mógł wejść i poczytać to co go mineło (a chyba ten chat takiej funkcji nie ma).
Pomysł drugiego Shoutboxa odpada. Jeden na forum to absolutne maksimum. Miejsce to służy do rozmów absolutnie o wszystkim, po co tworzyc drugie takie o okrojonej tematyce. Zarówno to niemądrze jak i nieekonomicznie. Skoro już ktoś rzucił takie słowo, zajmijmy się poszukiwaniem alternatyw. Aby to zastąpic zaproponowałbym wspomnianego już IRCa. Z tego co widzę naprawdę wielu z was niezdaje sobie sprawy z jego przydatności. Myślę, że nie będzie problemów ze stworzeniem kanału a po uruchomieniu zauważycie że IRC swoje zadania będzie wykonywał o wiele lepiej od prymitywnie wypadającego w tej konfrontacji SB. No oczywiście, o ile można to tak patetycznie porównywac.
Co do przebudowy strony, weszliśmy już w posiadanie nowej wersji graficznej portalu oznaczonej numerkiem 2.00. Gdy przyszłośc stanie się teraźniejszością, kiedy wdrożymy nową skórkę na łama Gameexe z pewnością poprosimy Was o ocenę i ewentualnie o zgłaszanie własnych idei aranżacji. Przyjdzie na to jeszcze czas.
Co do przebudowy strony, weszliśmy już w posiadanie nowej wersji graficznej portalu oznaczonej numerkiem 2.00. Gdy przyszłośc stanie się teraźniejszością, kiedy wdrożymy nową skórkę na łama Gameexe z pewnością poprosimy Was o ocenę i ewentualnie o zgłaszanie własnych idei aranżacji. Przyjdzie na to jeszcze czas.
Hehe drugi shout box gdyby był na forum to by się zrobił jeden wielki burdel co zresztą już jest w jednym shout boxie , zresztą wtedy to byśmy mieli jedno wielkie rykowisko na forum .
Natomiast popieram pomysł Irca wydaje się być ciekawym rozwiązaniem .
Co do wyglądu portalu sądze że przyszłość stanie się teraźniejszością jak się wkońcu wyjaśni sprawa intena , ale to już osobny nasz problem , który już po części jest rozwiązany.
Natomiast popieram pomysł Irca wydaje się być ciekawym rozwiązaniem .
Co do wyglądu portalu sądze że przyszłość stanie się teraźniejszością jak się wkońcu wyjaśni sprawa intena , ale to już osobny nasz problem , który już po części jest rozwiązany.
Widzę, że admini posluchali mojej rady i dali możliwośc syndykacji newsów przez RSS. Brawo, tak trzymać! Ale mam co do tego pewną małą sugestię. Jak narazie to znaczek RSS jest na dole strony, a nie wszyscy tam patrzą. Przeniósłbym go na górę strony równolegle do napisu "Co słychać? itd." Dzięki temu wiecej osób dowie się o możliwości syndykacji RSS.
Dwa SB? _-_
Jak dla mnie to SB jest takim 'targowiskiem' - pisaniem na bieżąco, o wszystkim i o niczym, i opcji zachowania x00 wpisów. Na jednym z for własnie do tego służy SB - i jest dużo ciekawiej. Bo na chat musisz wejść, zalogować się, a jak wejdziesz w trakcie rozmowy - nic nie zrozumiesz. A SB zapamiętuje wpisy...
SB jest chatem z możliwością przejrzenia dawnych wpisów. I do tego powinno służyć.
Jak dla mnie to SB jest takim 'targowiskiem' - pisaniem na bieżąco, o wszystkim i o niczym, i opcji zachowania x00 wpisów. Na jednym z for własnie do tego służy SB - i jest dużo ciekawiej. Bo na chat musisz wejść, zalogować się, a jak wejdziesz w trakcie rozmowy - nic nie zrozumiesz. A SB zapamiętuje wpisy...
SB jest chatem z możliwością przejrzenia dawnych wpisów. I do tego powinno służyć.