[Archiwalny] Sugestie, Propozycje
Cytat
A mówiąc serio, to chyba brakuje niebieskiego na forum, nazwa grupy - Wybrańcy.
A chcesz posmakować krasnoludzkiej gastronomii wojennej? Np. w wersji instant. Bierzesz saszetke zalewasz goracą wodą i wychodzi z tego krasnoludzki topór "Łamignat Żuchwozgniatacz" +15. (hit pól bitewnych tego sezonu). Nie wspominając juz o krasnoludzkim chlebie balistycznym ICBM (inter continental bread missile)
Jak już mówiłem ja koloru żadnego nie chce i Rince też nie więc problemu nie ma. A nazwa klasy? (że tez się ktos znowu musiał przyczepić). Ustaw nam gwardie jak można i po sprawie.
To moze idąc za ciosem:
Pogaduszki - Karczma
Administracja - Dwór Królewski
Hardware & Software - Artefakty
Pliki - Skarbiec
Humor - Gildia Błaznów
To tylko propozycje. Pytanie czy forum nie straci na czytelności.
Może czas skasowac/przenieść dział o zinie skoro pomysł zdechł.
P.S. Co robimi z biuletynem?
Pogaduszki - Karczma
Administracja - Dwór Królewski
Pliki - Skarbiec
Humor - Gildia Błaznów
To tylko propozycje. Pytanie czy forum nie straci na czytelności.
Może czas skasowac/przenieść dział o zinie skoro pomysł zdechł.
P.S. Co robimi z biuletynem?
Wszystko OK po za tym:
trochę nie pasuje, ale pozostałe jak najbardziej
w sumie można by jeszcze to jakoś ciekawie przekształcić :
Na coś w stylu:
Pozostawiam to do waszej inwencji
trochę nie pasuje, ale pozostałe jak najbardziej
w sumie można by jeszcze to jakoś ciekawie przekształcić :
Nasi użytkownicy napisali łącznie x posty(ów)<br /> Mamy x zarejestrowanych użytkowników<br /> Najnowszym użytkownikiem jest xxx<br /> Najwięcej użytkowników online (x) było x
Na coś w stylu:
Mieszkańcy Królestwa napisali łącznie x posty(ów)<br /> Mamy x mieszkańców...
Pozostawiam to do waszej inwencji
Nazin - świetny pomysł
A ja mam propozycję. Może robić prefiksy w Kulturze?
[Film]
[Muzyka]
[Książka]
Bo jak to wszystko się zmieszało, to trochę kiepsko to wygląda
EDIT
I może przy okazji naprawić albo jeżeli sie nie da to usunąć "GE najowszy temat", bo skoro nie wyświetla poprawnie, to...
A ja mam propozycję. Może robić prefiksy w Kulturze?
[Film]
[Muzyka]
[Książka]
Bo jak to wszystko się zmieszało, to trochę kiepsko to wygląda
EDIT
I może przy okazji naprawić albo jeżeli sie nie da to usunąć "GE najowszy temat", bo skoro nie wyświetla poprawnie, to...
Heh, niezły bajzel na tym forum :roll: Mam kilka propozycji, które pozwolą temu zapobiec.
1. W każdym dziale cRPG-owym założyć jeden temat POMOC. Zamiast zakładania ciągle nowych topiców o nieraz dziwnych nazwach, wszystkie pytania byłyby kierowane tam. Uczyniłoby to z pewnością działy bardziej przejrzystymi.
2. Połączyć takie subfora jak np. BG1 i BG1:OzWM. Naprawdę nie ma potrzeby, żeby to było tak rozdzielone, w przecież wiele spraw dotyczy zarówno podstawki jak i dodatku.
Z Medivhem się zgadzam, i może jeszcze zrobić [Refleksje] albo coś w tym rodzaju... Tak na różne tematy filozoficzne.
1. W każdym dziale cRPG-owym założyć jeden temat POMOC. Zamiast zakładania ciągle nowych topiców o nieraz dziwnych nazwach, wszystkie pytania byłyby kierowane tam. Uczyniłoby to z pewnością działy bardziej przejrzystymi.
2. Połączyć takie subfora jak np. BG1 i BG1:OzWM. Naprawdę nie ma potrzeby, żeby to było tak rozdzielone, w przecież wiele spraw dotyczy zarówno podstawki jak i dodatku.
Z Medivhem się zgadzam, i może jeszcze zrobić [Refleksje] albo coś w tym rodzaju... Tak na różne tematy filozoficzne.
Użytkownik Orish Shanlen dnia Oct 26 2005, 07:33 PM napisał
[post="37219"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Wyobraź sobie 10 pytań w jednym temacie. Niezbyt radnosna fucha, nie? Grzebanie się przez ten stos odpowiedzi lub pytań nie jest inponujace. Jeśli coś to FAQ czyli najcześciej zadawne pytania. Kierowanie wszystkeigo do jendego pudełka przysporzy nie lada problemów...