Jestem gościem i chcę założyć konto. Niestety nie mogę. Dlaczego?
Bo gdy po wpisaniu danych klikam register, wywala mi pustą stronę. Rejestracja jest niestety niemożliwa
Próbowałem na trzech różnych przeglądarkach (Chrome, Firefox, Maxthon). Próbowałem też poprzez wysyłanie kolegom linków i kazanie się zarejestrować, a potem podanie mi hasła. Im również wywalało białą stronę.
Tak więc: Rejestracja nie działa i problem z pewnością nie leży po mojej stronie.
Jednak się zarejestrowałem. Spróbowałem pod innym nickiem niż -l- Nekrosathanick -l-. Pewnie chodziło o te odwrócone krzyże - nie wchodzi albo spacja albo pauza. Było to bardzo mylące, ponieważ pokazywało że nick jest poprawny, a potem nie dawało żadnego komunikatu. Myślę, że powinniście sprawić, by zawsze wywalało komunikaty o błędzie - dałem sobie fikuśny nick z odwróconymi krzyżami i zamiast komunikatu o błędzie, wywaliło pustą stronę. Bardzo mylące.
Wiem, że może się wydawać, ale no nie jestem aż tak głupi żeby nie umieć załączyć obrazka. Przed chwilą zostawiłem posta na 15 minut i się nie załadowało.
Skoro wszystko jest teoretycznie w porządku, sprawdź rozmiar pliku (przy wartości granicznej mogą być przekłamania - miałem) i format (może nietypowy i nieobsługiwany?).