Błędy
Jest mały problem... Próbuję zmienić sobie ava ale cały czas mam tego samego...
Pierw daj, zmien awatar, zeby usunelo ten co masz, pozniej wgraj nowy i aktualizuj awatar, a potem zalecam taki zmyslny klawisz jak F5 i problem powinien byc z glowy Lub zmienilo ci awatar a ty go poprostu jeszcze nie widzisz bo nie odswiezyly ci sie graficzki i wtedy wystarczy F5 a jesli to nic nie da to dopiero wtedy zrob to co wczesniej napisalam
Zgadza się, nie działają:
W życiu nie widziałem jeszcze takiego błędu, a się sporo naogladałem.
Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 14997 bytes) in /home/rpg/public_html/forum/sources/lib/post_parser.php on line 698
W życiu nie widziałem jeszcze takiego błędu, a się sporo naogladałem.
Gdy próbuję pobrać tapetę to wyskakuje mi coś takiego
Not Found
The requested URL /downloads/wallpapers/fan-wallpapers/images/armyofeternity/armyofeternity-1280x.jpg was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Próbowałem na firefoxie i Operze.
Not Found
The requested URL /downloads/wallpapers/fan-wallpapers/images/armyofeternity/armyofeternity-1280x.jpg was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Próbowałem na firefoxie i Operze.
Użytkownik Tokar dnia Sep 2 2006, 11:50 AM napisał
http://img80.imageshack.us/img80/9570/cccvd3.jpg
Czy znów ja tylko tak mam, czy jest inaczej ?
Czy znów ja tylko tak mam, czy jest inaczej ?
[post="47821"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Czy tylko Ty Tokar tak masz, nie da się stwierdzić, ale na pewno u mnie jest inaczej (normalnie) i też na Firefox'ie.
Link: http://firefox.pl (nieco skomplikowany)
Hmm, chyba tylko Ty tak masz bo u mnie normalnie wszystkie są. Spróbuj na najnowszej wersji FF (1.5.0.6 bodajże)
Taki sobie EDIT żeby 2 postów nie pisać:
Dlaczego słownik ignoruje wyrazy pisane WIELKIMI literami?
Hmm, chyba tylko Ty tak masz bo u mnie normalnie wszystkie są. Spróbuj na najnowszej wersji FF (1.5.0.6 bodajże)
Taki sobie EDIT żeby 2 postów nie pisać:
Dlaczego słownik ignoruje wyrazy pisane WIELKIMI literami?