To są moim zdaniem te najbardziej znane i najlepiej zrobione [jakiż ja jestem skromny ]
Takie jest moje zdanie Nie wiem co sądzą inni. No, ale coż. Zaczykajmy co powie Nazin na ten temat :]
Wybaczcie to co teraz powiem.
Użytkownik JakiśDebil napisał
Wy w porownaniu do nich to jakies bakterie...
Heh te twoje serwisy to są jakieś gówna. Pierwszy. Gothic.phx.pl. Dużo spamu, gorsze niż Gothic.up.pl , atmosfera do kitu, stronka taka sobie, jedna tematyka. [zarejestrowałem się, posiedziałem 2 dni i odeszłem]
Najbardziej żałosną osobą na tej stronie jest chyba pan Bubby który podobnie jak ty robi wjazdy na inne fora i podnieca się tym co napisał.
Tyle na ten temat.
elderscroll.phx.pl nie ma takiej strony lamo. Chyba ze chodzi ci o elderscrolls.
GE jest stronką ogólno tematyczną. Nie jest ona wyspecjalizowana w jednej grze. Dlatego ma mniej userów niż strona o np. Gothicu. Człowiek który grał tylko w G. Nie pójdzie na takie GE żeby poszukać info albo coś w tym stylu. To oczywiste że wybierze serwis wyspecjalizowany.
I prosze daruj sobie kimkolwiek jesteś. Większość userów olewa to co teraz mówisz. Myślisz że jak tutaj cie wyśmieją i pójdziesz na swoje forum jeżeli takie masz i powiesz 'na gexe.pl są jacyś idioci' i wogole przylansujesz sie tym to co? my się tym przejmiemy? zaczniemy płakac w niebo głosy i prosić o przebaczenie? Zastanów się trochę. Chyba że wiek oraz iloraz inteligencji ci nie pozwala. Za to możesz winić tylko samego siebie.