Joano, nie tak ofensywnie, proszę XD
Tak dla jaj nie usunę icon_razz.gif
Niedługo topik przejdzie gruntowny remont - wszelkie prace będą pojawiać się w pierwszym poście, a w bierzących będę tylko informować o uaktualnieniach. Dziękuję, że tu zaglądacie.
EDIT________________________
Ponieważ mam bałagan na Lycosie i nie moge poskładać linków do kupy, na modyfikacje jeszcze poczekamy...
W międzyczasie obejrzyjcie to. Podpis na rysku mówi wszystko
Konwencja podobna/identyczna jak w przypadku poprzedniego arta, ponieważ oba szkice w oryginale były jakimiś nieudanymi maziakami. Jednak jeden z nich udało mi się naprawić i podarować Konradowi
KOCIAK by Goha
EDIT2_______________________
Czepiacie się że nie ruda i piegowata - dodajcie sobie kilka stopni nasycenia i będzie git
Kiedy zabierasz się do survivalu (z ASG chociażby) i chcesz odbyć prawdziwą akcję, priorytetem jest nierzadko kamuflarz. Skradasz się, tarzasz się w pyle, smarujesz pastą do butów (sprzęt kumpla
) i nie patrzysz na to że umyte rano włosy już nie błyszczą i choćby nie wiem jak rude były, nikt nie będzie na to patrzył.
Co mnie smuci na temat fanartów... Ludzi oczekują po mnie że jak fanart, to już pewnie będzie wyglądał jak odbitka z oryginału, A wała. Nawet jak korzystam z lineartów to nie wychodzi to samo. Moje fanarty to moje fanarty i postacie rysuję tak, jak je widzę w sercu, a nie oczami
hihi.