O Matko :O . .......................... Przytkało mnie z deczka. Po prostu cudeńka. I w cale nie śmierdzą aż tak bardzo mangą . Przynajmniej nie mają oczu na pół twarzy. Mam pytanie. Jak i czym Ty to kolorujesz :? ?
Czyżby MGS cię interesował, czy to tylko taki pierwszy lepszy rysunek? :wink: Bo jak tak to ja chętnie z tobą pogadam.
P.S. Ja jestem Atis, nie Nya.
[off]To był odgłos śmiechu XD
MGSa lubie, ale nie uważam sie za szeczególną znawczynię, przeszłam tylko MGS VR[/off]
--------------------------------------EDIT---------------------------------------
@Seraphima: Owszem, po obejrzeniu forum postanowiłam się przyłączyć. Nie jestem może bardzo wszechsrtonnym graczem, ale może się stanę?...
Pozdrawiam
wiedzialem ale to mowie WIEDZIALEM ZE CIE Z KADS ZNAM !!!!!! Goha ze squarezonu !!!! xD kurcze wiedZialem ze sygnatura podobna , ahh teraz jestem pewien , zawaliscie rysujesz ( 50 x lepiej odemnie , chyba to na squarezonie pisalem taz ) pozdrawiam !
Ponieważ brat zabrał mi tablet, zabrałam się za sprawę po staremu. Wybrałam sobie mojego
ulubionego w tej chwili screenshota z filmu i wykorzystałam jako lineart rysunku.
Panie i Panowie - kolejna podobizna jedynej i niepowtarzalnej major Kusanagi. Uwaga, niebiesko śpiąca królewna??
heh nigdy nie przepadałem za za rysunkami w stylu mangi a także sama manga ale te rysunki powaliły mnie na kolana itd. szczegółnie podobał mi sie obrazek o nazwie death.......
To wszystko jest narysowane ręcznie przez Ciebie Deunan? No bo jesli tak to według mnie te postacie bez problemów mogły by wsytąpić w jakimś anime! Nie sądziłem, że takie coś jest możliwe w tym Photoshopie...Nie jestem fanem mangi ale rysunki robią świetne wrażenie. Mi się podoba ten drugi, odwrócony tyłem ze mieczem (samurajskim?).