[Turniej] HoM&M3 3, czyli odgrywka
Tymczasem ja z Zurikatą dokończyliśmy to co przerwaliśmy w tygodniu i po paru tygodniach gry Zurikata stwierdził, że moja przewaga armii (i bohatera!) jest zbyt wielka i ustaliliśmy, że się podda. Także Panie i Panowie, potęga Drzewców została po raz kolejny podkreślona. Drzewacz i jego ekipa już czeka, żeby skopać tyłki i wam
Panowie i Panowie, pozwólcie, że podsumuję, zliczę i zaktualizuję wszystko później lub jutro. Ostatni raz spałem z czwartku na piątek, po drodze zaliczając między innymi pogrzeb, 15 godzinną zmianę w pracy, wyjście dziś o 8 rano, pojechanie na 6 godzinny turniej w futsal i powrót do pracy, więc mój iloraz inteligencji oscyluje w okolicy pochłanianej właśnie pomidorowej
noceo - jeśli pozwolisz, chciałbym prosić o przełożenie rozgrywki na inny termin. Możemy grać też w godzinach mojego zwykłego egzystowania dzisiaj (23+ ), ale sądzę, że najpewniej w obecnym stanie pokonałbym się sam, myląc skrzynkę ze skarbami z hordą hydr chaosu. W przyszłym tygodniu, po losowaniu, które zrobię dzisiaj, powinienem znaleźć trochę czasu (choćby Tamc. mówi, że nie zdoła ze mną zagrać). Chyba, że obstajesz przy swoim i wolisz walkower
noceo - jeśli pozwolisz, chciałbym prosić o przełożenie rozgrywki na inny termin. Możemy grać też w godzinach mojego zwykłego egzystowania dzisiaj (23+ ), ale sądzę, że najpewniej w obecnym stanie pokonałbym się sam, myląc skrzynkę ze skarbami z hordą hydr chaosu. W przyszłym tygodniu, po losowaniu, które zrobię dzisiaj, powinienem znaleźć trochę czasu (choćby Tamc. mówi, że nie zdoła ze mną zagrać). Chyba, że obstajesz przy swoim i wolisz walkower
Użytkownik Wiktul dnia niedziela, 23 listopada 2014, 19:09 napisał
Panowie i Panowie, pozwólcie, że podsumuję, zliczę i zaktualizuję wszystko później lub jutro. Ostatni raz spałem z czwartku na piątek, po drodze zaliczając między innymi pogrzeb, 15 godzinną zmianę w pracy, wyjście dziś o 8 rano, pojechanie na 6 godzinny turniej w futsal i powrót do pracy, więc mój iloraz inteligencji oscyluje w okolicy pochłanianej właśnie pomidorowej
Luz, może być inny termin w przyszłym tygodniu. Twój walkower brzmi kusząco, ale wolę uczciwy meczyk (nie żebym liczył na zwycięstwo, ale jeśli stanie się ten cud, przynajmniej będę miał satysfakcję ).
W tym tygodniu to chyba żaden dzień mi nie pasuje xD Jutro napiszę, muszę sobie jakoś zorganizować czas.
Zagraliśmy z Zurikatą i przegrałem. Kolejny ładny pojedynek, pare ładnych starć. Gratulacje dla ksiundza