[Turniej] HoM&M3 3, czyli odgrywka
W sumie faktycznie były blisko siebie, ale odgrodzone pasmem gór (stąd moje zdziwienie na początku, że są rozdzielone), więc gdybyś zaatakował któryś z nich, armia z drugiego była by nieopodal, ale jedyne, co by mogła zrobić, to tylko obserwować starcie. Na eskapadę wybrałem się armią z jednego z nich.
Jak coś ja chętnie teraz coś zagram. Jeśli jesteś Wiktulu lub ktoś to jestem do usług
Uff, uff, wróciłem. Przeinstalowałem grę, więc możemy spróbować, Shaverasie, ostatni raz. A od biedy puścimy auto-walkę. Jak to nie pójdzie, to niech już Wiktul decyduje;p
Nie, po prostu masz jeden mecz mniej i rozegrasz go później awansem, bo w ten sposób każdemu wypadnie 1 wolny los.
[Dodano po godzinie]
Dziękuję uprzejmie Shaverasowi za grę Zaczęło się ostro i tak też skończyło - niestety, przygraniczny blizkrieg z dwutygodniową kampanią agresywną to nie najlepsza strategia przeciw Inferno, co miałem przyjemność zaprezentować
[Dodano po 5 minutach]
Tabela i terminarz uaktualnione.. Proszę spojrzeć, czy wszystko się zgadza i czy nie pogubiłem się w dodatkowych pojedynkach
[Dodano po 51 minutach]
Kolejnym śmiałkom moje demony powiedzą to samo:
https://www.youtube.co...?v=_p73PZIDQuA
[Dodano po godzinie]
Dziękuję uprzejmie Shaverasowi za grę Zaczęło się ostro i tak też skończyło - niestety, przygraniczny blizkrieg z dwutygodniową kampanią agresywną to nie najlepsza strategia przeciw Inferno, co miałem przyjemność zaprezentować
[Dodano po 5 minutach]
Tabela i terminarz uaktualnione.. Proszę spojrzeć, czy wszystko się zgadza i czy nie pogubiłem się w dodatkowych pojedynkach
[Dodano po 51 minutach]
Kolejnym śmiałkom moje demony powiedzą to samo:
https://www.youtube.co...?v=_p73PZIDQuA
Zaraz Shaveras wrzuci tu rezultat naszej potyczki, a tymczasem ja chciałbym powalczyć awansem z Ty'em Tańczenie na goblińskich grobach to moje marzenie od małęgo:P
Szkoda, że ta decydująca walka tak kiepsko się dla mnie potoczyła, a obrona miasta nastąpiła DZIEŃ przed nowym tygodniem. Może bym ci oklepał krasnale;p
Ejże, Wiktulu, czemu mi wrzuciłeś dwie porażki, skoro miałem tylko jedną walkę? ;p To dyskryminacja szlachetnych kreatur z bagien!
Na wszelki wypadek też sprawdźmy, czy Wiktul aby przypadkiem nie kantował na delegacjach!