Szturmowy Marines
Ilość postów: 152
Klasa: Kosmiczny Marines
Kurze!
Mój sprzęt do gry w Heroes wyemigrował do 12 grudnia, więc bardzo prawdopodobne że dopiero po jego powrocie będziemy mogli rozegrać naszą partię "Przygody księdza na bagnach" albo "Bagno w kościele". Masz coś przeciw temu aby rozegrać w późniejszym terminie naszą potyczkę?
Starszy szaman
Ilość postów: 494
Klasa: Ork
A ja mam jeszcze takie pytanie (i przepraszam, jeśli było to gdzieś napisane): gramy jedną rundę czy mecz i rewanż?
Starszy szaman
Ilość postów: 494
Klasa: Ork
Takie tłumaczenie w zupełności mi pasuje jeśli będzie powodować większą ilość starć. Forma tej ligii jak najbardziej mi przypadła do gustu i stąd ta myśl.
Szturmowy Marines
Pytanie tylko, jak to wpłynie na obecną tabelę? Zmiana w 5 rundzie wg mnie nie jest najlepszym pomysłem, aczkolwiek sam pomysł jest fajny.
Demon
Ilość postów: 15146
Klasa: Demonolog
No właśnie nie ma jak, bo w tej rundzie została jeszcze jedna kolejka - każdy musi mieć 6 walk. Następnie zrobi się rewanże, nie widzę komplikacji.
Szturmowy Marines
Cóż, myślałem o czymś innym. Jeśli tak, to ok.
Demon
Ilość postów: 15146
Klasa: Demonolog
Nie, nie, nie, nie, nie. Żadnego pasowania. Zbyt dobrze to żarło, żeby teraz miało zdechnąć. Jeśli tak ma być, że wszystkim w związku ze świętami / końcem roku itd. coś wypada, to nie rozpisuję następnej rundy do czasu rozegrania poprzedniej. O ile wszyscy mają chęć, a jedynie problem z czasem, to wszyscy mogą poczekać. Jeśli się to przeciągnie, to wszystko zginie śmiercią naturalną.