[Turniej] HoM&M3 2, czyli dogrywka
Jeśli nikt nie wyłączyłby bananów, walka skończyłaby się już po pierwszym, najdalej drugim rzucie. Słuchajcie mnie, bo wiem co mówię
Zaiste, to było tam. Pamiętam, że jako pierwszy zawsze ginął Janusz.
Czy tam Ryszard.
Czy tam Ryszard.
Jutro o tej porze (23) czekam na Ciebie Dzisiaj jestem wlaśnie teraz w pracy do rana, więc...
[Dodano po 10 godzinach]
Trochę mi się poszerzyło spektrum dostępności, zatem możesz mnie szukać od mniej więcej godziny 16 Tak czy siak, zgłaszaj się do mnie na gg.
[Dodano po 7 godzinach]
W Opuszczonym Pałacu zawodzi cisza... Gdzie jesteście, śmiałkowie...?
[Dodano po 10 godzinach]
Trochę mi się poszerzyło spektrum dostępności, zatem możesz mnie szukać od mniej więcej godziny 16 Tak czy siak, zgłaszaj się do mnie na gg.
[Dodano po 7 godzinach]
W Opuszczonym Pałacu zawodzi cisza... Gdzie jesteście, śmiałkowie...?
Nie no, u mnie tego problemu nie było wczoraj, a też był odpalony GR na dwóch kompach - strzelam, że problem leży w Viście. Ktoś gdzieś tam pisał, że blokuje mu połączenie jakiś inny program, ale wątpię, że taka sytuacja ma miejsce u Ciebie.
Jeśli Wiktul nie zaprotestuje możemy skorzystać albo z Voobly, bo on obsługuje HoMM3, albo z Evolve, bo wydaje mi się, że on też - właśnie go odpalam, żeby to potwierdzić.
Jeśli żadne z powyższych nie zadziała, pozostaje nam hamachi i pieprzenie się z tym problemem the old fashioned way.
[Dodano po 3 minutach]
I Evolve obsługuje też HoMM3.
Jeśli Wiktul nie zaprotestuje możemy skorzystać albo z Voobly, bo on obsługuje HoMM3, albo z Evolve, bo wydaje mi się, że on też - właśnie go odpalam, żeby to potwierdzić.
Jeśli żadne z powyższych nie zadziała, pozostaje nam hamachi i pieprzenie się z tym problemem the old fashioned way.
[Dodano po 3 minutach]
I Evolve obsługuje też HoMM3.