[Turniej] HoM&M3 2, czyli dogrywka
Wydaje mi się, że w przypadku Wiktula powinien liczyć się pojedynek z Zurikatą;p
Za to pozaturniejowo po raz kolejny podnoszę kwestię casualowej rozgrywki w HoMM3 na fanowskiej mapie o wdzięcznej nazwie "I wojna z Nordlingami"
Za to pozaturniejowo po raz kolejny podnoszę kwestię casualowej rozgrywki w HoMM3 na fanowskiej mapie o wdzięcznej nazwie "I wojna z Nordlingami"
Użytkownik Tamc. dnia niedziela, 6 października 2013, 09:11 napisał
Paradoks #1: Pewnie w okolicy godziny 23 będę już trupem.
Paradoks #2: Nie zagram Nekropolią, a Lochami pod przywództwem Dace.
Paradoks #2: Nie zagram Nekropolią, a Lochami pod przywództwem Dace.
To zmiana w trakcie turnieju przed meczem jest dozwolona, czy w ogóle jeszcze nigdzie nie zgłaszałeś kim będziesz grał? :>
Odnośnie zmiany - ok, ja nie mam nic przeciwko
Spoko, na S-ce szybko się mecze rozgrywa, więc nie będzie problemu i raczej nie padniesz niczym ja podczas sparingu z Wiktul'em
Przypominam tylko:
Zgodnie z czym powinniśmy dzisiaj o północy przejść do kolejnej rundy. Trochę się to naprawdę rozwleka w czasie, moi drodzy kontestanci.
Cytat
Górną belką był Matt i Arcodes, którzy zawalczyć mają w poniedziałek. Ponieważ jestem w weekend, myślę, że możemy poczekać na nich do tego poniedziałku do północy.
Zgodnie z czym powinniśmy dzisiaj o północy przejść do kolejnej rundy. Trochę się to naprawdę rozwleka w czasie, moi drodzy kontestanci.