[Turniej] HoM&M3 2, czyli dogrywka
No to https://www.evolvehq.com/welcome
[Dodano po 3 minutach]
Potem klikamy Home w lewym górnym rogu:
Preferences, features:
I zaznaczamy wszystkie ficzery. Najważniejszy stąd jest party system. Potem musicie obaj odpalić na chwilkę homm3, żeby evolve zarejestrowało, że go macie. Potem tworzymy party, ustawiamy grę i można grać. Teoretycznie.
[Dodano po 3 minutach]
Potem klikamy Home w lewym górnym rogu:
Preferences, features:
I zaznaczamy wszystkie ficzery. Najważniejszy stąd jest party system. Potem musicie obaj odpalić na chwilkę homm3, żeby evolve zarejestrowało, że go macie. Potem tworzymy party, ustawiamy grę i można grać. Teoretycznie.
Ok, odpalam
Corwell - wielkie SORY za nieobecność, czynniki nie do końca zależne ode mnie wyrwały mnie od kompa akurat wtedy, gdy przyszedłeś, a wyszedłeś 2 minuty przed moim powrotem -_- Więc mamy remis w nieobecnościach. Zgadujmy się na jutro na tę samą porę. Na 100000% będę. Jeśli jednak wejdziesz teraz - pisz na gg, siedzę do późna.
[Dodano po 2 godzinach]
Jednak gotowe mapy mają swój urok
Pierwszy sparring z zurikatą wyglądał tak:
- pojechałem na południe
- z krzaków nad zamkiem wyjechał zurikata, zaatakował. Broniąc się heroicznie jedną wieżyczką i 4 demonami wybiłbym jego armię, gdyby jego pozbawiona balistyki balista wreszcie nie trafiła w tę wieżyczkę
- skończył się pierwszy tydzień - koniec
Drugi sparring, na dużej mapie:
- nie mamy żadnej kopalni
- zurikata ma już trzy zamki, wszystkie są Cytadelą
- skończył się pierwszy tydzień
Corwell - wielkie SORY za nieobecność, czynniki nie do końca zależne ode mnie wyrwały mnie od kompa akurat wtedy, gdy przyszedłeś, a wyszedłeś 2 minuty przed moim powrotem -_- Więc mamy remis w nieobecnościach. Zgadujmy się na jutro na tę samą porę. Na 100000% będę. Jeśli jednak wejdziesz teraz - pisz na gg, siedzę do późna.
[Dodano po 2 godzinach]
Jednak gotowe mapy mają swój urok
Pierwszy sparring z zurikatą wyglądał tak:
- pojechałem na południe
- z krzaków nad zamkiem wyjechał zurikata, zaatakował. Broniąc się heroicznie jedną wieżyczką i 4 demonami wybiłbym jego armię, gdyby jego pozbawiona balistyki balista wreszcie nie trafiła w tę wieżyczkę
- skończył się pierwszy tydzień - koniec
Drugi sparring, na dużej mapie:
- nie mamy żadnej kopalni
- zurikata ma już trzy zamki, wszystkie są Cytadelą
- skończył się pierwszy tydzień
Okej, kolejny sparringowy spektakularny wpierdziel 2 miesiące tuła się człowiek w poszukiwaniu jednego choćby artefaktu, czegokolwiek wartościowego, a tu:
- Zurikata wyjeżdża z portalu tuż pod moim zamkiem (czy to już gdzieś było...?)
- 1 dnia nowego tygodnia (a mojego wciąż 7 poprzedniego...) wykupuje za free całą moją armię w pustym garnizonie (poprzedni tydzień był plagą)
- mój jedyny heros rzuca się desperacko i całą armią nie może zniszczyć bazyliszka
Wnioski:
1. No luck today
2. Losowe mapy śmierdzą
A turniejowego Corwella wciąż brak. Kiedy druga runda?
- Zurikata wyjeżdża z portalu tuż pod moim zamkiem (czy to już gdzieś było...?)
- 1 dnia nowego tygodnia (a mojego wciąż 7 poprzedniego...) wykupuje za free całą moją armię w pustym garnizonie (poprzedni tydzień był plagą)
- mój jedyny heros rzuca się desperacko i całą armią nie może zniszczyć bazyliszka
Wnioski:
1. No luck today
2. Losowe mapy śmierdzą
A turniejowego Corwella wciąż brak. Kiedy druga runda?