[GII] Kim według ws był najłatwiej przejść gre??
W zasadzie ciężko powiedzieć, kim najłatwiej przejść grę. Jeżeli się umie grać to każdą postacią jest łatwo . Temu, kto potrafi grać magiem, rozgrywka taką postacią nie będzie sprawiała problemu. Osoba, która zawsze gra wojem, mając postać maga mogłaby mieć pewne kłopoty. Każdy gra tak jak lubi i potrafi.
Według mnie strażnikiem-paladynem. W zamku w GD można wejść w niektóre miejsca, które w przypadku najemnika-łowcy smoków kończą się "nagonką"... Magiem nie wiem, nie próbowałem..
Ja przechodzilem kazdym i uwazam, ze
Mag = kojarzony z tajemnicza i zagadka, majacy swoj magiczny swiat, genralnie na poczatq slaby lecz z im dluzej sie gra, tym potezniejszy, wniosek? Pod koniec totalny owner xd Chyba nim najlatwiej
Paladyn = typowa "ciota" xd 3ba wykonywac wszystko o co nas poprosza i jeszcze odmawiac nagrody pff... taka hybryda tu magia tu walka = w niczym nie bedzie najlepszy.
Łowca Smoków = ahh... postac niezwykle klimatyczna, prowadzi się "free live" robisz co chcesz, idziesz gdzie chcesz i za wszysko Ci placa xd taa najlepsza postac (lacznie przechodzilem nim 3 razy Gothica 2 [2 razy normalnego, raz NK]
Mag = kojarzony z tajemnicza i zagadka, majacy swoj magiczny swiat, genralnie na poczatq slaby lecz z im dluzej sie gra, tym potezniejszy, wniosek? Pod koniec totalny owner xd Chyba nim najlatwiej
Paladyn = typowa "ciota" xd 3ba wykonywac wszystko o co nas poprosza i jeszcze odmawiac nagrody pff... taka hybryda tu magia tu walka = w niczym nie bedzie najlepszy.
Łowca Smoków = ahh... postac niezwykle klimatyczna, prowadzi się "free live" robisz co chcesz, idziesz gdzie chcesz i za wszysko Ci placa xd taa najlepsza postac (lacznie przechodzilem nim 3 razy Gothica 2 [2 razy normalnego, raz NK]
Paladynem sie gra najlatwiej (z jednorecznym mieczem) bo najszybciej dolaczasz do strazy i masz kilka latwych questow dajacych kase no i paladyn ma magie leczaca czyli takim ciezkim leczeniem ran sie uleczy na maxa i spokojnie na 43 lvlu mozna miec 100% jednorecznej ze 100 many 150 sily ale i tak wole lowce smokow.
@up
lepiej miec wiecej expa i wyzszy lvl niz kase <.<
@up
lepiej miec wiecej expa i wyzszy lvl niz kase <.<
Ja powiem... Fajne się gra nowicjuszem. Dlaczego? Bo nie wiem jak zostać magiem ognia proszę o pomoc piszcie na PW. Pliss
Gry jeszcze nie przeszedłem, jestem w oldworlddzie
Gry jeszcze nie przeszedłem, jestem w oldworlddzie
Uważam iż może nie najłatwiej (do czasu), a najprzyjemniej gra się magusem (zadania dla nowicjuszy, ach... *roni łezkę nostalgii* ), nieomal w każdej sytuacji w której chcemy wywrzeć nacisk na jakąś osobę, możemy oprzeć się na naszym autorytecie maga ognia (przekupny urzędnik dążący do śmierci Benneta, Marcos w Dolinie Górniczej). Wszystko jednak zależy z kim gracz się identyfikuje - z mądrym magiem ognia, walecznym i prawym paladynem, czy też chytrym i polegającym na swym instynkcie walki najemnikiem/łowcą smoków
No cóż, mimo iż jestem dosyć "chaotycznym" typem, to jednak w takich sytuacjach pozostaję "praworządnym" i po dokonaniu takiego "eksperymentu" wczytuję grę Gdy nie jestem w stanie kogoś pokonać, po prostu go omijam, bądź odchodzę na czas jakiś, by sił zebrać i doświadczeń do walki
Zdecydowanie najłatwiej gra się magiem, chociaż na początku jest ciężko to potem nie ma już żadnych problemów.