Niby to Magiem Ognia jest najtrudniej a ja wam powiem że nie ;d jechałem każdego na Dworze Irdorath a przedtem ubiłem wszystkich wokoło zamku Starą dobrą Runą " Burza Ognia "
[GII] Kim według ws był najłatwiej przejść gre??
Użytkownik Ulu-Mulu dnia wtorek, 29 czerwca 2010, 07:44 napisał
Niby to Magiem Ognia jest najtrudniej a ja wam powiem że nie ;d jechałem każdego na Dworze Irdorath a przedtem ubiłem wszystkich wokoło zamku Starą dobrą Runą " Burza Ognia "
Oczywiście, że na wyższych poziomach mag jest wyjątkowo prosty i walka nim nie wymaga za dużego myślenia (jeżeli ktoś nie chce), ale na pierwszych poziomach jest on dość słaby, a poza tym dojście do klasztoru, ofiarowanie owcy 1000sz też nie jest takie łatwe (ale swoją drogą, to ciekawy aspekt fabularny był).
Użytkownik Lionel dnia wtorek, 29 czerwca 2010, 10:28 napisał
Oczywiście, że na wyższych poziomach mag jest wyjątkowo prosty i walka nim nie wymaga za dużego myślenia (jeżeli ktoś nie chce), ale na pierwszych poziomach jest on dość słaby, a poza tym dojście do klasztoru, ofiarowanie owcy 1000sz też nie jest takie łatwe (ale swoją drogą, to ciekawy aspekt fabularny był).
No tak ale jeśli ktoś ma , a raczej teraz to już ponad połowa graczy ma dodatek NK to jest jeszcze przyjemniejszy sposób oprócz 1000 gold i owca Można odzyskać posążek Darona od goblinów i już masz zapewnione wejście do klasztoru.
Użytkownik morton24 dnia wtorek, 29 czerwca 2010, 13:30 napisał
UlU-MULU ale tu chodzi o podstawową wersje gry, a nie o noc kruka.
No tak w podstawowej części Gothic 2 to naprawdę jest trudno wejść do klasztoru no chyba że się zostanie kowalem Harada i będziesz wyrabiał pełno broni to około 30 min wyrabiania takich broni to 50+ czyli ponad 10 tysięcy gold no ale wbicie porządnego lvla magiem ognia bez nocy kruka to jest bardzo ciężko zwłaszcza że z NK zżera ci mnóstwo many bo jej masz mało mimo że tam z 5 lvl wbiłeś a bez NK to w ogóle jest ekstremalna trudność
Gość_xardas*
Najlatwiej jest paladynem oto powody:
Walczysz i mieczem i magią
Łatwo zostajesz paladynem
Masz najlepsze zbroje w grze i nienajgorszą broń
Dostajesz za darmo zbroje, miecze i runy pala
Masz łatwy dostęp do miejsc niedostępnych dla łowcy czy maga
Posiadasz ( po jakimś czasie) bardzo potężne runy
Ktos może podac więcej argumentów do jakiejkolwiek innej postaci? Chętnie poznam opinię innych poto właśnie jest to forum czyż nie?
Walczysz i mieczem i magią
Łatwo zostajesz paladynem
Masz najlepsze zbroje w grze i nienajgorszą broń
Dostajesz za darmo zbroje, miecze i runy pala
Masz łatwy dostęp do miejsc niedostępnych dla łowcy czy maga
Posiadasz ( po jakimś czasie) bardzo potężne runy
Ktos może podac więcej argumentów do jakiejkolwiek innej postaci? Chętnie poznam opinię innych poto właśnie jest to forum czyż nie?