Popieram Med'a, nie ma to jak cudowny polski język, nieskażony żadnymi obrzydlistwami z poza granic naszego małego konstytucyjnego raju........ostatnio same bzdury pletę....i nawet nie umiem się gramatycznie wysłowić....
Jakób - Krasnolud jak Krasnolud Nie no joke. Chociaz nie gralem ani w WoW ani w L2 to podoba mi się
A właśnie że to nie jest krasnolud ani z WoW'a, ani z L2 ;p
Z WoW'a dlatego nie bo tam krasnoludy używają broni palnej (kusze już dawno wyszły z użycia ;p), a L2 dlatego... hmm, po prostu czuje że to nie może być krasnolud z L2 ;p...
Ten avatar znalałem na jakiejś stronce o krasnoludach.
Ha, kolejna zmiana avatara i sygnatury... przynajmniej teraz obie grafiki pasują do siebie... a skąd one się wzięły? Z mojej fascynacji do zespołu Misfits.
Co myślicie o moim avku?
Jak ktoś ma jakieś avki z drizztem to proszę o kontakt
Jedno pytanko kto mógłby wymienić mi pokolei wszstkie książki o Drizzcie?
Bob to typek. Zawsze jest. Zyskał nieśmiertelność. A avek mimo że mały to dobrze go prezentuje.
Jakób trzepnał swoje foto i jest jak najbardziej na dobrym miejscu. O byciu pięknym się nie wypowiem (hehehe) ale kobiecinki na to pójdą;] (Przykład Atis)
Jakób, aj tam gadasz. Znam jednego 'pinokia' którego nikt w Polsce by nie przebił. Jak to moja matka mówi: 'ma strasznie wielkę wąchawę'. Ale oby tak dalej z takimi avami, miło jest popatrzeć na śliczne facjatki.