Użytkownik Ashgan dnia Jan 7 2006, 07:01 PM napisał
[za kilka dni bede miał pewnie tez WoW'a ;p]
[post="39568"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
jakiego(pirata?) jak cos napisz do mnie to dam Ci namiary na fajnego serva
Ashgan: jako iz sam jestem fanem Piły 1 i 2 avek mi sie podoba jednakze mogles dac jakas inna postac z filmu np. Amande i jej rozgniatajaca czaszke maske
Jakób: avek tez wporzo jednaze te slipknotowe bardziej mi sie podobaja
Nie, nie grałem w WoW'a... lecz mógłbym (tylko problem w tym że jest płatny ). Tak po ptostu mi się spodobał ten obrazek
moze i WoW jest platny jezeli chcesz grac na przepelnionym oraz zapingowanym oficjalnym serverze Blizarda, lecz wierz ja nie gram na platnym, a takze nie mam lagow a server nie jest przepelniony...by olo
Deunan - po pierwszym spojrzeniu na twój avatar pomyślałem że to jakiś mulat z dredami (coś ala Bob Marley :mrgreen: ), ale po dokładnym przyjrzeniu się wnioskuję iż się pomyliłem... to nie żaden Jamaiczyk tylko Maynard James Keenan z APC ;p
Mozliwe że jest on spowodowany sytuacją w NNSO. Może coś mu sie nie podoba, ma jakieś aluzje ale nie pokazuje tego publicznie tlyko w metaforyczny sposób
Boże, przestańcie sypać tymi aluzjami. Czy wy nie możecie tego pojąć? Ja bym się dopisywała, ale nie mam czasu i pomysłów, to stało się nudne. A jak ta sytuacja w NNSO tak ci sie nie podoba Ashgan to sam się za nią zabierz, a przypominam ci, że ty tak bardzo w to nie ingerowałeś i nie ingerujesz nadal tak jak ja, Med i Rince. Więc nie masz co mówić takich rzeczy.
yy... wybacz mi Atis ale nie mam pojęcia o co ci chodzi O.o nawet nie pomyślałem o tobie ani o nikim kto nie dopisuje się do NNSO. Poprostu napisałem. Ja jestem bezpośredni więc gdyby mi się coś niepodobało to bym cos powiedział. Więc na drugi raz zapytaj się o co mi chodziło pisząc takie coś a potem sie denerwuj
Dzięki :mrgreen:
Niektórzy, na innym forum, napisali, że ten avek wspomaga ich w pisaniu FFów, i innych badziewów. Jeden napisał "Ten avek natchnął mnie do czegoś. Ale jeszcze nie wiem, czego"