No więc Torque........... Ładna ciemna kolorystycka, czerwona krzycząca głowa... ale dlaczego w kiblu?! W oknie, w dziurze płotu, w telewizorze, w lesie, ale nie w kiblu ;p
Olo - fajny ale za jasny... i jakoś wole Mansona ("wole" w sensie lepiej wygląda... bez skojarzeń ) w długich włosach... poprzedni był zajebistrzy :mrgreen:
Selena - Bardzo ładna czerwień na rękach tej pani :twist: ... a także ten uśmiech, taki opeńtańczy. Podoba mi się.
----
A co powiecie o moim... wiem że już kiedyś był (tak jak sygna) ale nikt o nim nic nie powiedział oprócz VL :mrgreen:
Bez feminizmu prosze ;p A co do obrazków tej kobiety. To jak dla mnie są najwyżej średnie.
Ashgan chyba nie przeczytałeś strony dość dokładnie...o jakie obrazki "tej kobiety" Ci chodzi przepraszam?Była mowa o avatarze Slive'a(aka Jacoba) następnym razem czytaj dokładnie. Selena Wredny Mod
Jakbys się nie pochwalił, to nawet bym nie zobaczył. Ech, nie wiem dlaczego ostatnio mi nie odświeża avków. Za każdym razem musze to F5 wciskać...
A co do samej postaci i obrazka, to dla mnie (i pewnie dla większośći, która grała w BG 1) strasznie oblukany . Strażnik jednak bardziej kojarzył mi się Tobą .
Ładną czapeczkę kupiłem na Targu Awanturników? Charyzma +5 .