Centrum Oceny Avatarów
Terion: twoj avatar sie juz naogladalem na innym (angielskim) froum o WoWie, tylko ze avatar tamtego goscia byl troche bardziej powiekszony co lepiej wyglada. Niestety i tak za bardzo nie przepadam za tym avatarem gdyz gosciu ktory go jest guild masterem gildii ktora jest najwiekszym rywalem ,,Legionu Śmierci"
Użytkownik Terion dnia Feb 20 2006, 01:20 PM napisał
Co prawda to prawde Jednak mieć avek zrobiony tak całkiem od 0 to byłoby coś...
[post="40933"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Chyba można powiedzieć, że mój avek jest zrobiony całkiem od zera i mogę mieć stu procentową pewność, że nikt inny takiego nie ma (no, chyba że zakosił). I w tym miejscu jeszcze raz wielki ukłon w stronę Deunan .
Cytat
Terion: twoj avatar sie juz naogladalem na innym (angielskim) froum o WoWie, tylko ze avatar tamtego goscia byl troche bardziej powiekszony co lepiej wyglada. Niestety i tak za bardzo nie przepadam za tym avatarem gdyz gosciu ktory go jest guild masterem gildii ktora jest najwiekszym rywalem ,,Legionu Śmierci"
A ja nie mówiłem że mój jest oryginalny Ja go wziąłem z googli. Nie jest jednak fajne to że ktos juz taki ma musze pomyslec nad własną produkcja... trzymajcie kciuki
Użytkownik Rincewind dnia Feb 20 2006, 04:30 PM napisał
Chyba można powiedzieć, że mój avek jest zrobiony całkiem od zera i mogę mieć stu procentową pewność, że nikt inny takiego nie ma (no, chyba że zakosił). I w tym miejscu jeszcze raz wielki ukłon w stronę Deunan .
[post="40941"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Mój avatar też jest w całości mojej roboty
Nawet te poprzednie miały coś dodane od siebie ... rameczki nie rameczki
Kolejne posty nie na temat będą przeze mnie kasowane...z wyrazami:] Selena
Oj Selena nie przesadzaj... Jakub poprostu stwierdził fakt Strażnik.
Jaki Jakub, jaki Jakub?
No! Tak więc Terion przeszedł reaktywację
Kiedy się dowiedziałem że ktoś już używa mojego starego avka (Wszystko wskazywało na to że ta osoba miała go jako pierwsza) usunąłem go i rozpocząłem poszukiwania materiału na własna produkcję Dzięki Finkregh'owi udało się i oto efekt tego wszystkiego
Big Thx Finkregh
Kiedy się dowiedziałem że ktoś już używa mojego starego avka (Wszystko wskazywało na to że ta osoba miała go jako pierwsza) usunąłem go i rozpocząłem poszukiwania materiału na własna produkcję Dzięki Finkregh'owi udało się i oto efekt tego wszystkiego
Big Thx Finkregh
niemozna powiedziec ze sie niewyrózniam avatarami swoimi
moze niesa w stylu fantasy ale sa fajne mam zamiar na kazdy miesiac miec innego gifa
moze niesa w stylu fantasy ale sa fajne mam zamiar na kazdy miesiac miec innego gifa
Co myślicie o moim avku, jest z książki Grzbiet Świata
Nawet brutalne ulice zdradzieckiego miasta nie mogą wiecznie skrywać udręczonej duszy.
Barbarzyńca Wulfgar właśnie wstąpił na niebezpieczną ścieżkę do odkupienia, gdy stary przyjaciel odnajduje go w mieście Luskan. Droga Wulfgara wije się wokół smaganych wichrem szczytów Grzbietu Świata. Wytrwa, bowiem u jej krańca leży najcenniejsza nagroda - życie, które uważał za utracone na zawsze.
Nawet brutalne ulice zdradzieckiego miasta nie mogą wiecznie skrywać udręczonej duszy.
Barbarzyńca Wulfgar właśnie wstąpił na niebezpieczną ścieżkę do odkupienia, gdy stary przyjaciel odnajduje go w mieście Luskan. Droga Wulfgara wije się wokół smaganych wichrem szczytów Grzbietu Świata. Wytrwa, bowiem u jej krańca leży najcenniejsza nagroda - życie, które uważał za utracone na zawsze.
calkiem fajny tylko bym rogi tak stylowo zaokrąglil ... ale calkiem calkiem
Moim skromnym zdaniem avatar Ven'Diega jest najlepszy na całym forum. Jak dla mnie... DOSKONAŁY.
Tak naprawdę sam nie wiem, bo przeszukiwałem internet i natknąłem się na ciekawy rysuneczek. Przedstawiał rycerza podpierającego się o skałę. Spodobał mi się, uciąłem go jak należy i wrzuciłem jako avka .