Sługus
Ilość postów: 78
Klasa: Mroczny Rycerz
ja mam problem nie wiem czy to bug:
w mora sul ide po klucz do swiatyni z kirkiem a on mnie napada ja go zabijam i wtedy cale miasto sie na mnie zuca, problem niewielki bo wystarczy pare osob zabic i wszyscy uciekaja ale ten koles co mial kilelich w mora sul zwial z reszta co teraz?????
Sługus
ja tez tak mam ale co mam zrobic z pucharem ognistym????
Łowca
Ilość postów: 152
Klasa: Łowca
No nic się raczej nie da zrobić, bo jego ciała nie ma a martwego nie będzie, bo ci co uciekną to znikają, czyli 12 pucharów już normalnie nie zbierzesz, chyba ci pozostają tylko kody.
Łowca
Na przyzwanie ognistego pucharu oczywiście [ spawn It_FiremageCup ]
Sługus
ja mam jeszcze jeden problem chyba bug:
mason kaze zabic 6 krów zabijam a on nie chce ze mna gadac co mam robic??????
Sługus
no a zna ktoś kod na przywołanie jednej krowy bo mi gdzieś zwiała i nie mogę jej znaleść, tak jest po polsku????
Łowca
Po polsku - czyli bez błędów, chodzi o złe słowo "kruw" które powinno być napisane "krów". Masz błąd zaznaczony na zielono w swoim poprzednim poście, po prostu go edytuj i popraw błąd.
Sługus
no dobra ale co mam zrobić ma ktoś jakiś kod na krowe bo mi zwiała gdzieś i nie moge jej znaleść
Łowca
Ilość postów: 201
Z tego co wiem nie ma kodu na krowe... Poszukaj ich. Na pewnionie uciekla daleko... ;]
Leśny
Ilość postów: 55
ja przypadkowo też znalazłem buga miałem dragota czy jakoś tak zjadłem ją i z pośpiechu szybko i ciągle naciskałem tab i jak dodało to patrze trochę później mam znowu tego dragota
Ilość postów: 40
Użyłem strzały Ogłuszacz i strzeliłem do goblina, a mi go podpaliło :/A raczej powinno podpalić tak samo jest z wybuchowymi strzałami one powinny wybuchać kiedy się trafi w przeciwnika.Ehhh...PB powinno się bardziej postarać.
Łowca
Ilość postów: 201
Jak sie wczytuje gra, to w tle jest mapka. Looknijcie na Cape Dun, a raczej Kape Dun...