Łowca
Ilość postów: 152
Klasa: Łowca
Mam pytanie : czy patch v1.12 usprawnia coś, jakieś bugi znikają itd. ??
Ilość postów: 34
mój bug polegał na tym że w jaskini ortegi bandyci weszli do ściany nie wyszli z tej ściany i z łuku strzelali 1 strzelał 2 wcieło i jeszcze w świątyni w al schedim szkielety tak samo weszły do ściany
Ilość postów: 34
mace też problem z bezimiennego sklerozą bo mój ma jak płynełem do varantu z cape dun to w połowie drogi właczyłem mapę i zapomniał jak sie pływa więc nie grzesząc inteligencją i łamiąc prawa fizyki doszedł do brzegu w połowie zanurzony tylko głowa wystawała a on sobie biegł jak gdyby nigdy nic .
Druid
Ilość postów: 394
Klasa: Druid
Mój bug (można tak to nazwać) polegał na tym że jak sobie chodziłem po pustyni sporo drogi od bakaresh (chciałem sobie coś upolować) i nagle patrze a tam Xardas biega wkułko jak by mu sie nudziło wiem ż wieża Xardasa jest w nordmaże ale on tam biegał , nie dało sie z nim gadać ani go zabić czy ktoś miał coś podobnego???
Ilość postów: 93
Przyjemnosc podziwiania Xsardasa na pustyni niestety mnie nie spotkala ale widzialem juz Vareka przy Ben Sali,biegal w kolko tylko jak do niego podeszlem to mnie zaatakowal.A przeciaz go wczesniej zabilem...
Adept Wody
Ilość postów: 197
Klasa: Mag Żywiołów
Mam taki problem. jestem w geldern mam już 80% popularnosci i mogę wejść do tego Groka. i właśnie jak podchodzę do niego to on sam zaczyna rozmowę i mówi: "Złe wieści... Wszystkie podejrzane Morry zostaną zabite" i zaczyna mnie atakować! Czy wam też coś takiego podobnego się wydarzyło czy to bug?? bo wiem że ten Grok podobno jakąś mapę wykopalisk daje...