Użytkownik puzi guest dnia pon, 23 cze 2008 - 15:35 napisał
jeszcze dodając coś o bugach to zainstalowałem patch 1.6 i zniknął bug przy zapisie, bo wcześniej to aż strach było zapisywać, ale pojawił sie nowy, jakżeby inaczej mogło być. Mianowicie patch miał poprawiać wydajność gry itd., a u mnie gra zaczęła ścinać, a czasami tak zetnie ze wystąpi błąd i koniec grania

a wcześniej nic takiego sie nie działo, kompa strasznego nie mam Athlon X2 4800+, 2GB DDR2 i Gf8600GT wiec takie rzeczy nie powinny sie dziać

U ciebie to powinno chodzić na maxa grafie i średniej rozdzielczości bez większych ścinek...
Wracając do bugów : na moim starym kompie 512 ram, itd, odpaliłem gothica, i myślałem, że się zabiję. Popykałem 5 godzin i sie wkurzyłem. Więc chciałem ulepszyć kompa ale chciałem też mieć X360. Więc patrze na zalecane wymagania Gothica, i mówie : " Kasy mi starczy " no to kupiłem sobie Athlona 2.4 ( dwurdzeniowy ) 1GB ramu DDR, i karte graficzną Nvidia GeForce 7600GT. I co? lipa. Tylko się gra lekko mniej ścina. Powinni dać szczerze wymagania... Z takim sprzętem Oblivion chodzi ze wszystkim na maxa i roździelczości 1024x700

. Na słabszych sprzętach po pewnym czasie grania zawsze się pokazuje dwustronne niebo, ale w gazetach itp. ci kozacy grają ze wszystkim na maxa. Chciałbym zobaczyc ich parametry