Zdjecia forumowiczow
Szajt, nie otwieraj ostatniego linka! Mówię serio! Nie chcemy mieć potem problemów.
Strażuś... ależ ty jesteś pies na baby...
Matt a kicia ci coś zrobiła?
Matt a kicia ci coś zrobiła?
Za późno, idioto. Już nic mi nie pomoże. No chyba, że... pożycz sznur. Potem go sobie weźmiesz z powrotem.
Odezwała się weteranka II WŚ ;p
Cytat
Poza tym tyś jeszcze nieletni
Odezwała się weteranka II WŚ ;p
Skrzymek, bezcenne to było tam być na żywo przy robieniu tych fot. A i śmiech Ati na żywo, bliskiej zapaści, jest nie do opisania. ;p
Cóż. Wygląda to tak, jakby chciała siarczyście splunąć, ale wstydzi się przy ludziach.
A może po prostu chciała się przeżegnać przed jedzeniem, a prawą dłoń miała zajętą?
Matt, taki spam a ty nie grzmisz? No no no
Swoją drogą, przy +18 i ściągaczu wzroku to spodziewałem się grawitacji Lav Mumumumumu....
Swoją drogą, przy +18 i ściągaczu wzroku to spodziewałem się grawitacji Lav Mumumumumu....
Pięciu wspaniałych. Ten po środku, rozczochrany i z zalążkiem szerokich barów (na to zwróciła mi uwagę Lav ) to Szajt. Sam się zdziwiłem, że tak wtedy wyglądałem
A to jest zarówno Szajt na roboczo, jak i zdjęcie na roboczo (wykonane telefonem). Z tego co pamiętam, to mina jest dla Szas ;p
A to jest zarówno Szajt na roboczo, jak i zdjęcie na roboczo (wykonane telefonem). Z tego co pamiętam, to mina jest dla Szas ;p