Cytat
Zdjecia forumowiczow
Strażniku, tak wcześnie rekrutujesz? Potem nam wyrośnie Społeczeństwo GE
Widzę, że ta dziewczyna rujnuje życie wszystkim. Pamiętam ją z larpa. Straszna istota.
[Dodano po minucie]
Btw: ja mam kompromitujące zdjęcie Ati.
A ona moje.
Wszyscy mamy kompromitujące zdjęcia wszystkich. ;>
[Dodano po minucie]
Btw: ja mam kompromitujące zdjęcie Ati.
A ona moje.
Wszyscy mamy kompromitujące zdjęcia wszystkich. ;>
Matt, nie rób smaka, tylko częstuj A ta dziewczynka... No przecież mogła tylko pytać o drogę. Nic kompromitującego
A Twoich zdjęć Szas to pewnie jest najwięcej ;p
A Twoich zdjęć Szas to pewnie jest najwięcej ;p
Ja nie mam żadnych kompromitujących zdjęć, a moje ma każdy.
Jak zwykle.
Ale wszystko rozbija się o to, co rozumiemy przez kompromitację.
Chociaż Ati by się pewnie znalazło. Przypomina mi się pewna impreza urodzinowa, gdzie podano tort przyozdobiony czekoladowymi... elementami.
Jak zwykle.
Ale wszystko rozbija się o to, co rozumiemy przez kompromitację.
Chociaż Ati by się pewnie znalazło. Przypomina mi się pewna impreza urodzinowa, gdzie podano tort przyozdobiony czekoladowymi... elementami.
Cytat
Chociaż Ati by się pewnie znalazło. Przypomina mi się pewna impreza urodzinowa, gdzie podano tort przyozdobiony czekoladowymi... elementami. biggrin.gif
Te zdjęcia zrobiły już furorę w sieci ;p
Dobra, nie ma co się czaić.
Raz:
Hello kitty, czyli spotkanie z dzikim kotem z rana
Dwa:
Skacowana ofiara gwałtu. Podpowiem, że nie chodzi o Shas.;p
Raz:
Hello kitty, czyli spotkanie z dzikim kotem z rana
Dwa:
Skacowana ofiara gwałtu. Podpowiem, że nie chodzi o Shas.;p
A może tak, co? Strażuś, pamiętaj, jestem najfajniejszą organizatorką konwentowych grup akredytacyjnych xD.
[Dodano po 2 minutach]
Ojesu, nie mogę przestać się śmiać xD
[Dodano po 2 minutach]
Ojesu, nie mogę przestać się śmiać xD
Matt, tak naprawdę to byłoby się czym chwalić dopiero wtedy, gdybyś obudził się na kacu ze mną... Więc wiesz... Nie szpanuj xD
kami - bardzo błyskotliwe
kami - bardzo błyskotliwe
Kress, Tygrysie, ja wiem, że masz ostre pazury itede itepe, ale nie byłeś tam i nie wiesz. Te zdjęcia to tylko czubek góry lodowej tego co tam się działo. Poza tym tyś jeszcze nieletni, więc oficjalnie nie możesz mieć kaca
Co do hello kitty to było "czekaj, czekaj! ja ją przytrzymam, a Ty rób zdjęcie!" ;p
kami nadal nie może przestać się śmiać.
Co do hello kitty to było "czekaj, czekaj! ja ją przytrzymam, a Ty rób zdjęcie!" ;p
kami nadal nie może przestać się śmiać.