Zdjecia forumowiczow

No... Tico ma taką zaletę, że jak przyczepisz je do kluczy to się nie zgubi tak szybko...
Odpowiedz
Kpijcie sobie, kpijcie. I uważajcie na oliwkowe Tico na drogach. ;>
- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?

- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?

- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.

- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Odpowiedz
Taaak, a później nakręcę dokument "Prześladowani przez oliwkowe Tico" To będzie hit.
Odpowiedz

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik Matthias Circello dnia pon, 23 cze 2008 - 17:37 napisał

Hm, czyje to okulary?! - kto zgadnie ten dostanie nagrodę.

"Złożę dwie wiktorie, lewa na górze, to że damy radę to leży w naszej naturze" ?
Czy 643 artykuły na GE nie mówią same za siebie?

Najładniejsza laurka, jaką kiedykolwiek dostałem. Dzięki. (;

Odpowiedz
Eee... nie słucham HH. Ten gest akurat jakoś mi się czasem wkrada jak jestem w stanie wskazującym. ;p

- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?

- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.

Odpowiedz
Heh, to może na ulicy te okulary znalazłeś, tak jak ja parasol Hello Kitty w samolocie dziś.
Odpowiedz
W sumie trochę tak. Okulary taty mojego kumpla. Ale następnym razem się go spytam ile chce za nie.

Odpowiedz

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik Matthias Circello dnia pon, 23 cze 2008 - 19:20 napisał

Eee... nie słucham HH. Ten gest akurat jakoś mi się czasem wkrada jak jestem w stanie wskazującym. ;p

Huh, rozumie się. I dobrze, HH śmierdzi.

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik Atis dnia pon, 23 cze 2008 - 22:26 napisał

UKRADŁEŚ!

Poprawka - Ukradłeś Krzyśkowi Cugowskiemu! ~~

Odpowiedz
1. Zabieramy okulary i odkładamy w bezpieczne miejsce, w końcu to dowód rzeczowy.
2. Bierzemy Mighty Łopata +69 w ręce.
3. Śmiejemy się opentańczo.
4. Walimy szpadlem po makówce winnego.
5. Śmiejemy się przy tym jak opanowany rządzą mordu psychopata.
6. Powtarzamy od punktu 3 do 5 aż do pożądanego skutku.
Odpowiedz
A potem cichaczem do oliwkowego Tico i do rzeki
Odpowiedz
Tylko pamiętajmy, żeby wysiąść z Tico przed wpadnięciem do rzeki... no, chyba, że mamy skrzela, albo naprawdę pojemne płuca...
Odpowiedz
Takie pojemne by wchłonąć całą rzekę i przeżyć? Bez przesady:D

Błąd poprawiony, coby więcej spamu nie było
Odpowiedz
W sumie można do worka, a Tico zostanie - przyda się
Czymś trzeba jeździć jak się zda prawko
Odpowiedz

Cytat

Mała, nieprzewidywalna bestia z pięknym wnętrzem. Może istnieją też takie kobiety?

Matt - chcesz małą oliwkową kobietę z przystojnym żołądkiem? Tożto jakieś ciężke spaczenie jest...
Odpowiedz
Ho, ho, ho. To i mnie zabraknąć nie może.

"Tragedia w trawie."

Odpowiedz
← Użytkownicy

Zdjecia forumowiczow - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...