Krasnoludzki weteran
Ilość postów: 7301
Klasa: Krasnolud
Nie słuchajcie jej. Ona jest po prostu zazdrosna, że mi lepiej pasuje blond niż jej i ona się musi farbować.
Templariusz Mroku
Ilość postów: 1259
Klasa: Mroczny Rycerz
Do W-awy nie tak daleko w końcu, w czerwcu tam będę na kilka dni. Zabije i będę ładniejszą blondynką od Ciebie!
Mistrz Jedi
Ilość postów: 1504
Klasa: Jedi
Będę niedługo przejeżdżał przez W-wę. Wyręczyć Cię blon...(sry) Shas?
Templariusz Mroku
Ilość postów: 1259
Klasa: Mroczny Rycerz
Możesz go pobić, ale dobić chcę sama.
Krasnoludzki weteran
Z tobą Majorek moge się spotkać kiedy indziej. Najpierw randka z Shas. Tyle się musiała w końcu dziewucha nakombinować, by znaleźć powód do odwiedzenia mnie... Echh, a wystarczyło zapytać. Za blondynkami nie przepadam ale mogę zrobić wyjątek.
Ilość postów: 2333
Ekh... JAK MOŻESZ! Myślałam, że to ja jestem twoja jedyną miłością, a ty mnie zdradzasz z Shas!? Co z tymi wspólnie spędzonymi latami?! Jak możesz!
Shas, zabij go. Chcę jego mózg. Wsadzę sobie do gabloty, a jak będę zdenerwowana, to będę rzucać a niego kamieniami.
Krasnoludzki weteran
Angela, Eni, Shasfana... mysli dalej... A., Z. Hmmm
Mogę cię wpisać na 5 miejsce Atis na liście osób chcących mnie zabić/skrzywdzić. Jeśli cię to pocieszy to będziesz przed blondzią Shas.
Aha i niespamić mi w temacie o zdjęciach, Posty wylecą... poźniej.
Krasnoludzki weteran
O proszę. Dowody na blondynkowatość Shas macie w jej sygnie. Farba jej się zmyla.
Ilość postów: 2333
Ja cię rozgryzłam Ekh. Ty jesteś po prostu zazdrosny o blondykowatość Shas. WIEDZIAŁAM.
Krasnoludzki weteran
[wyciąga małą czerwoną książeczkę. chwilę ją wertuje] wstrętny - było [wertuje dalej] paskudny - byyyyło, nuda. [wertuje dłużej] Hmmm, zniewieściały samcu? O coś nowego. [dopisuje nowy epitet pod literą 'z']