Śmiesznie tutaj xP Czyli jak zawsze... Ja już wiem kogo chciałabym zobaczyć w mokrej koszulce a najlepiej bez. Wrzucam zdjęcie po przefarbowaniu włosów.
Do kogo jestem podobna? Mam nadzieję, że do kogoś ładnego x) Nakarmiliście moją próżność tak, że starczy jej mniej więcej na tydzień. Później znowu wrzucę jakieś zdjęcie, na którym jestem ładniejsza niż na tym xD Ja też chcę taki plakat...
Jak ja nie lubię miękkiego światła...
Jak to jest, że zdjęcia facetów z tego forum są wyraźne i przejrzyste, a panienki dają jakieś takie zamglone/zamulone, niewyraźne... i z tym cholernym miękkim światłem...
Jesteś tak czekoladowa jak tylko można być! *_* Chłopcy będą zachwyceni. Mówię to za nich, bo oni są frajerami i wstydzą się przyznać, że im się podobamy xP
Użytkownik Atis dnia sob, 29 mar 2008 - 15:38 napisał
Jak ja nie lubię miękkiego światła...
Jak to jest, że zdjęcia facetów z tego forum są wyraźne i przejrzyste, a panienki dają jakieś takie zamglone/zamulone, niewyraźne... i z tym cholernym miękkim światłem...
Pardon Atis, ale takie światło mam w całym domu, a to już nie moja wina (; A flashem po oczach sobie dawać nie będę.