Ja nie mam długich włosów...
Zdjecia forumowiczow
Fryzurka? Fryzurka musi pasować osobie, która ją będzie posiadać s]
Tj ja i moje wzorki na głowie
Tutaj widać pierwszy. Zdjęcie robione 3-4 dni po ścinaniu dlatego już coś mogło zacząć odrastać q-Q. Niebawem będzie kolejny i znowu będzie trzeba zrobić specjalne zdjęcie z zatajeniem twarzy s]
Nie po drugiej stronie nie ma wzorku, ale jest wyrównanie w innej formie
Tutaj widać pierwszy. Zdjęcie robione 3-4 dni po ścinaniu dlatego już coś mogło zacząć odrastać q-Q. Niebawem będzie kolejny i znowu będzie trzeba zrobić specjalne zdjęcie z zatajeniem twarzy s]
Spoko Fryz jak na Fana techno. JAZZZZZZZZZZZDAA wjeżdzajcie z tym Vibem;p. Ja tam wole krótkie włosy ale niewycineta tak od boku. Nie żebym się rzucał ale wiesz że za ten fryz na niektórych ze tak powiem osiedla czekała by cie niemiła niespodzianka....jeśli chodzi o Kraków....
A na solarke chodźisz?
ZATAJONEJ..spoko....ja ja znam..hahah *psychodeliczny śmiech*
A na solarke chodźisz?
Użytkownik Saimar Gruplu dnia czw, 14 cze 2007 - 21:28 napisał
Fryzurka? Fryzurka musi pasować osobie, która ją będzie posiadać s]
[post="69595"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
ZATAJONEJ..spoko....ja ja znam..hahah *psychodeliczny śmiech*
Atis atakuje! Szczerzcie się (bład celowy)! Albowiem straszna jest fryzura moja! ARGH!
[link]
Ni wim. To zdjęcie było pierwsze. Jeszcze przed szajbą. Śmieszne natężenie kolorów, hum.
[link]
ZUOOOOOOOO!
[link]
TADDA! Wszyscy mnie kochają!
[link]
Tu miał być Jedi/Śith, ale coś nie wyszło. Może to przez brak odpowiednich rekwizytów?...
[link]
Jestem piękna, cudowna, boska, idealna... ktoś w to wątpi?
[link]
"Najwyraźniej nikt go nie widział. Ja napewno nie świsnęłam tego twarogu, naprawdę..."
[link]
Nie odpowiadam za skutki uboczne powyższych zdjęć.
A tak BTW, to ja nie jestem taka... puszysta, to te ciuchy. NAPRAWDĘ.
[link]
Ni wim. To zdjęcie było pierwsze. Jeszcze przed szajbą. Śmieszne natężenie kolorów, hum.
[link]
ZUOOOOOOOO!
[link]
TADDA! Wszyscy mnie kochają!
[link]
Tu miał być Jedi/Śith, ale coś nie wyszło. Może to przez brak odpowiednich rekwizytów?...
[link]
Jestem piękna, cudowna, boska, idealna... ktoś w to wątpi?
[link]
"Najwyraźniej nikt go nie widział. Ja napewno nie świsnęłam tego twarogu, naprawdę..."
[link]
Nie odpowiadam za skutki uboczne powyższych zdjęć.
A tak BTW, to ja nie jestem taka... puszysta, to te ciuchy. NAPRAWDĘ.